19 / 04 / 2024

Papa John’s Pizza Türkiye’deki 20. şubesini Kocaeli'de açtı!

Papa John’s Pizza Türkiye’deki 20. şubesini Kocaeli'de açtı!

MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ve Kürşat Kanbak’ın işletmeciliğini yaptığı Papa John’s Pizza’nın açılışı görkemli bir şekilde yapıldı.



 Dünya markası Papa John’s Pizza Türkiye’de 20. Şubesi ile bugün Kocaeli’de Alikahya Fatih Mahallesi İshakpaşa Caddesi Yahya Kaptan’da hizmete girdi. Açılışa MHP  Milletvekili Saffet Sancaklı, eski Milletvekili Cumali Durmuş, Eski Milletvekili Adayları Rıza Ağdağ, Ahmet Yeşil, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Özcan, MHP ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.


İKİ SENEDE 5 ŞUBE

120 metre karelik alanda 13 personel ile hizmet verecek olan Papa John’s Pizza’da 11 senedir Amerika’da en çok sevilen pizza servisi yapılacak. Kocaeli’de ilk ve tek şubesi bulunan Papa John’s Pizza’nın diğer şubeleri de daha sonra İzmit ve Gebze ilçelerine açılacak. İşletme sahibi MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, iki sene içinde 5 şube açacaklarını planladıklarını söyledi. Papa John’s Pizza ayrıca cheesecake, sufle, makarna ve salata çeşitleri de servis edilecek.


KULVARLAR FARKLI AMA

Açılış öncesi konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Kaan Dilmen ile siyasette farklı kulvarlarda olsak da kişiliği ve çalışkanlığı ile her zaman değer verdiğimiz bir arkadaşımız. Hepimiz İzmit için çalışıyoruz. Dileğim iş yerinin hayırlı hizmetler yapmasıdır” şeklinde konuştu. MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ise şöyle konuştu: “Bu dönemde iş yeri açmak her baba yiğidin harcı değil. Kendisini kutluyor ve iş yerinin bol kazançlar getirmesini diliyorum” protokol konuşmalarının ardından dualar eşliğinde kurdele kesimi yapıldı.


Özgür Kocaeli



Bu haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Dünya markaları arasında yer alan Papa John’s Pizza, Türkiye’de 20. Şubesini İzmit Alikahya Fatih Mahallesi İshakpaşa Caddesi’nde hizmete açtı. İşletmeciliğini MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ve Kürşat Kanbak’ın yaptığı Papa John’s Pizza’nın açılışına MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, eski Milletvekili Cumali Durmuş, eski Milletvekili adayları Rıza Ağdağ, Ahmet Yeşil, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Özcan, MHP ilçe başkanları ve davetliler katıldı.


2 SENEDE 5 ŞUBE DAHA AÇILACAK

Kocaeli’de ilk ve tek şubesi bulunan Papa John’s Pizza’nın diğer şubeleri de daha sonra İzmit ve Gebze ilçelerine açılacak. İşletme sahibi Kaan Dilmen, iki sene içinde 5 şube açmayı planladıklarını söyledi. 120 metrekarelik alanda 13 personel ile hizmet verecek olan Papa John’s Pizza’da 11 senedir Amerika’da en çok sevilen pizza servisi yapılacak. Papa John’s Pizza ayrıca cheesecake, sufle, makarna ve salata çeşitleri de servis edilecek.


Geri Dön