25 / 04 / 2024

Papatya Park Residence'ta 168 bin liraya 1+1!

Papatya Park Residence'ta 168 bin liraya 1+1!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Papatya Park Evleri'nde çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı yer alıyor...



3 etaptan meydana gelen  Papatya Park Residence  projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alıyor. 2+1 dairelerin Şubat ayında satışa çıkacağı proje Düzlem ve Döğme ortaklığı imzası taşıyor.


Toplam 1.140 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Papatya Park Residence Beylikdüzü projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Papatya Park Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Beylikdüzü Papatya Park Residence ne zaman teslim sorusuna 2017 yılının Nisan ayı yanıtı veriliyor.


Papatya Park Evleri satış fiyatları 168 bin liradan başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden Papatya Park Evleri ödeme koşulları kapsamında 40 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Papatya Park Rezidans sosyal olanakları arasında çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı bulunuyor.


Beylikdüzü Papatya Park Rezidans iletişim

Telefon:444 34 94

Web: http://www.duzlemyapi.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön