18 / 04 / 2024

Park Dedeman Elazığ hizmete açıldı!

Park Dedeman Elazığ hizmete açıldı!

Dedeman Grubu’nun 2016’daki ilk oteli Park Dedeman Elazığ, konuklarını ağırlamaya başladı. Dedeman Grubu, Ballıca Otelcilik ile Anadolu’nun en eski yerleşim merkezlerinden Elazığ’da, Park Dedeman Elazığ otel ile kapılarını açtı.



Yaklaşık 50 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri markası Dedeman Grubu’nun iş dünyasının konaklama ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla hayata geçirdiği ikinci markası Park Dedeman konseptiyle hizmet veren Park Dedeman Elazığ oteli açıldı.


Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, Park Dedeman Elazığ hakkında şunları söyledi: “Dedeman Grubu olarak yurt içi ve yurt dışındaki projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Grup olarak 2016 yılına, Park Dedeman Elazığ otelimizin açılış heyecanı ile başlıyoruz. Park Dedeman konseptimiz ile Elazığ’da konuklarımızı ayrıcalıklı hizmetlerimizle ağırlamaya devam edeceğiz. Sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri günümüze taşıyan Elazığ’da, 1 Ocak 2016’da açılan yeni otelimizin hem şehre hem de ülke turizmine hayırlı olmasını diliyoruz.”


Şehrin kalbinde Dedeman kalitesi

Şehrin merkezi yerinde konaklama imkânı sunan Park Dedeman Elazığ, otogara sadece 1 km, havaalanına ise 13 km uzaklıkta yer alıyor. Park Dedeman Elazığ, aynı zamanda Hazarbaba Kayak Merkezi, Harput Tarihi Eserler Bölgesi ve Park 23 Alışveriş Merkezi gibi şehrin çekim noktalarına rahat ulaşım sağlanacak merkezi bir konumda bulunuyor.


Elazığ’a yepyeni bir lezzet durağı

Dünya mutfağını ve Elazığ bölgesine özgü tatları bir araya getiren Amber Restoran, gurme lezzetleri ile sadece otel misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor. Otelin lobisinde yer alan ve zengin içecek menüsü ile hizmet veren Lobi Bar’da, güne sıcak bir içecekle başlamak ya da günün yorgunluğunu güzel bir kokteylle atmak mümkün. Ayrıca otelin SPA alanında yer alan Vitamin Bar’da ise doğal ve taze meyve sularının yanı sıra bitki çayları ile misafirlerin spor ve SPA keyifleri taçlandırılıyor.


Elazığ’da ayrıcalıklı konfor

Park Dedeman Elazığ; birbirinden farklı konseptlerde 3 süit ve her biri özenle hazırlanmış 66 standart oda, 3 adet engelli odası ve sigara içmeyen misafirlere özel kat olmak üzere toplamda 72 oda ile konuklarını ağırlayacak. Otel bünyesinde Türk Hamamı, sauna, tuz odası, kapalı yüzme havuzu, dinlenme salonu, masaj ve cilt bakımı imkanları bulunan 700 metrekare üzerine kurulu SPA ve fitness center; restaurant ve iki bar bulunuyor. Her biri gün ışığı alan toplam 3 toplantı salonunda misafirlerinin ihtiyaçlarına uygun son teknolojilerle donatıldı. Ayrıca 470 m2’lik alana sahip balo salonunda özel davetler ve düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Park Dedeman Elazığ’da sunulan iş hizmetleri arasında fotokopi ve faks ile bilgisayar, ofis malzemesi ve sekreterlik yer alıyor.


Ayrıca Park Dedeman Elazığ’da; Unesco Dünya Kültür Mirası Temsili Listesi'ne de giren bir nevi halk eğitimi olarak tanımlanabilecek, Harput kültürünün bir parçası “Kürsübaşı” geleneği de “Meşkhane”de devam ettirilecek.


Günün yorgunluğunu atmak için SPA ve fitness merkezi

Bedenini zinde tutmak ya da günün yorgunluğunu geride bırakmak isteyen misafirler için Park Dedeman Elazığ, 700 m2 alana kurulu SPA ve fitness merkezi ile hizmet veriyor. Son teknolojik aletlerin yer aldığı fitness alanında, hocalar eşliğinde günlük programlar uygulanırken, tuz odası, sauna, Türk Hamamı, kapalı havuz ve dinlenme alanından oluşan SPA alanında ise bedeni ve ruhu dinlendirici seçenekler bulunuyor.




Haber Ege Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dedeman Grubu'nun 2016:daki ilk oteli Park Dedeman Elazığ, konuklarını ağırlamaya başladı. Dedeman Grubu, Ballıca Otelcilik ile Anadolu'nun en eski yerleşim merkezlerinden Elazığ'da, Park Dedeman Elazığ otel ile kapılarını açtı. Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. 

Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Dedeman Grubu olarak yurt içi ve yurt dışındaki projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Grup olarak 2016 yılına, Park Dedeman Elazığ otelimizin açılış heyecanı ile başlıyoruz. Park Dedeman konseptimiz ile Elazığ'da konuklarımızı ayrıcalıklı hizmetlerimizle ağırlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 



Ege Haber 


Geri Dön