20 / 04 / 2024

Park Mavera 2.etap seçimden sonra satışa çıkacak!

Park Mavera 2.etap seçimden sonra satışa çıkacak!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera 2. etap

Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Park Mavera 2.etap projesi seçimden sonra başlayacak. Park Mavera 2.etap projesinde 556 adet daire ve 252 adet ticari birim olacak...




Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Park Mavera projesinin ikinci etabında satışlar seçimden sonra başlayacak. Kasım ayında satışa sunulması beklenen Park Mavera 2.etap projesi Evvel İstanbul ve Avrupa Konutları Kayaşehir projesinin yanında yer alıyor.


Park Mavera 2.etap projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de inşa edilecek olan Park Mavera 2.etap projesinde 556 adet konut ve 252 adet ticari birim yer alıyor.


45 bin 389 metrekare alana sahip Park Mavera 2.etap projesinde 14 - 25 kat arasında 14 blok inşa edilecek. Park Mavera 2.etap projesi Başakşehir Kent Merkezi'ne yakın konumda yer alıyor.


Ön taleplerin toplandığı Park Mavera 2.etap projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, alışveriş alanları, cafe-restoran, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Park Mavera 2.etap seçimden sonra satışa çıkacak!


Tel: 444 61 71

Web: http://parkmavera.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön