28 / 03 / 2024

Park Mavera projesinde 2. etap satışları ön talep süreci başladı!

Park Mavera projesinde 2. etap satışları ön talep süreci başladı!

Makro - Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez’de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı.



İstanbul’da binlerce ofis, ticari alan ve konut projelerine imza atan, sektördeki tecrübeleriyle, köklü firmalar arasında yer alan Makro - Akyapı ortak girişimi, Başakşehir’deen yeni projesi Park Mavera 2 ileyeni yaşam alanının temellerini atıyor.


Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro - Akyapı’nın satış rekortmeni projesi Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.


Birinci etabı Kasım 2014’te lansmana dahi çıkmadan satılan Park Mavera projesi Emlak Konut’un en çok kazandıran ikinci projesi olarak gösteriliyor. 45 bin 389 metrekare alanda inşa edilecek ikinci etap, 12 ile 23 kat arasında değişen 7 bloktan oluşuyor.



HER ZEVKE HİTAP EDEN DAİRELER


Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera 2’de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan 556 konut yer alıyor.



SOSYAL DONATI ZENGİNİ BİR PROJE


Projenin sosyal donatıları arasında çift sosyal tesis, kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark yer alıyor.


372 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip Botanik Parka komşu durumdaki Park Mavera 2 için kayıtlar www.parkmavera.com web sitesi üzerinden yapılabiliyor.


Star


Geri Dön