28 / 03 / 2024

Avrupa Konutları Ataköy projesinde ön talep süreci başladı!

Avrupa Konutları Ataköy projesinde ön talep süreci başladı!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Ataköy

E5 üzerinde Airport AVM'nin yanında inşa edilecek Avrupa Konutları Ataköy projesinde ön talep süreci başladı. Avrupa Konutları Ataköy'de satışların Nisan ya da Mayıs ayında başlaması hedefleniyor...



Artaş İnşaat'ın Ataköy'de hayata geçireceği yeni projesi henüz projelendirme aşamasında olsa da ön talep süreci başladı. 


Airport Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa edilecek olan  Avrupa Konutları Ataköy  projesinin henüz projelendirme aşamasında çalışmaları devam ediyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde projelendirme aşaması tamamlanınca da ruhsata başvurulacak. 


Rezidans dairelerden meydana gelmesi planlanan Avrupa Konutları Ataköy projesinde satışların ise tahminler doğrultusunda Nisan ya da Mayıs gibi başlaması hedefleniyor. Projede şu anda telefon üzerinden ön talep toplanıyor. 


Toplamda 8 bin 796 metrekare alan üzerinde inşa edilecek projede daha önceden sadece ofis ve otelin yer alacağı duyurulmuştu. 


Avrupa Konutları Ataköy projesi Londra Asfaltı Kuleli Mevkii E5 Karayolu üzerinde Kale Kilit arazisinde yer alacak. MFA İnşaat Ataköy Towers, Timur Gayrimenkul Nef Ataköy 22 ve Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38 ile Selenium Ataköy projelerine komşu olacak Avrupa Konutları Ataköy projesi ayrıca CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve metro ile metrobüse de oldukça yakın alanda kuruluyor. 


Avrupa Konutları Ataköy nerede?


Avrupa Konutları Ataköy projesinde ön talep süreci başladı!


Avrupa Konutları Ataköy ulaşım:


Avrupa Konutları Ataköy projesinde ön talep süreci başladı!


Avrupa Konutları Ataköy iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön