25 / 04 / 2024

Park MOZAİK’te, sosyal medya ve çocuklar üzerine söyleşi yapıldı!

Park MOZAİK’te, sosyal medya ve çocuklar üzerine söyleşi yapıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK’te “Sosyal Medya Evimizde, Her Yerde; Çocuklarımızı Nasıl Koruruz?” konulu interaktif bir söyleşi yapıldı...



TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te, günümüzün vazgeçilmezi sosyal medyanın çocuklarımıza etkisini konu alan “Sosyal Medya Evimizde, Her Yerde; Çocuklarımızı Nasıl Koruruz?” konulu interaktif bir söyleşi yapılarak ev sahipleri ve konukları ile buluştu.

 

Başkentin, TEPE ve MESA gücüyle fark yaratan konut projesi Park MOZAİK’te lisans ve yüksek lisansını psikoloji alanında tamamlayan, yaklaşık 17 yıldır farklı sektörlerde İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görev yapan ve aldığı koçluk eğitimi ile kariyer, aile ve yardımcı üreme yöntemleri alanlarında da koçluk yapan Meltem Büyükerdoğmuş anne babalara çocuklarını sosyal medyadan nasıl koruyabilecekleri hakkında önemli ipuçları verdi.  
 

 Park MOZAİK’te, sosyal medya ve çocuklar üzerine söyleşi yapıldı!

2+1’den, 6+1’e kadar daire tipleri bulunan Park MOZAİK, 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde kuruluyor. Proje, özgün peyzajı, masmavi göleti, özel temalı 9 meydanı, avluları, mozaik yolları, spor alanları, hobi odaları ve farklı zevklere hitap eden çeşitliliğiyle yaşamı mutluluğun rengine boyuyor.

Fark yaratan meydanlar

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK’te tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor. Park MOZAİK’e adım atanları girişte Yaşam Meydanı karşılıyor. Yaşam Meydanı’nı, maket yelkenlerin yüzdürülebileceği dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası çevreliyor. Meydanın bitiminde ise amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek sanat merpenleri bulunuyor. Canlı Meydan’da; piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev bir yeşil alana ev sahipliği yapıyor.

 

Projenin merkezine konumlandırılmış ve her biri farklı konseptlere göre düzenlenen Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol ise Park MOZAİK sakinlerinin renkli ve huzurlu buluşma noktalarını oluşturuyor. Park MOZAİK; bünyesindeki nefis bir göletle birlikte Ankara’da huzurlu ev hayatının vazgeçilmezi oluyor.
 

Leed Gold adayı

Park MOZAİK’in en dikkat çeken özelliklerinden birisi de;   Leed Gold sertifikasına aday olması. Leed Gold sertifikası sahibi olmak için projenin en başından itibaren sertifika kriterlerine göre tasarlanması ve hayata geçirilmesi gerekiyor. Sertifika; konut projesinin çevreciliğini, tasarımdaki gelişimini, kalitesini ve güvenini tescil ediyor. TEPE ve MESA birlikteliğiyle kalite ve güveni bünyesinde toplayan Park MOZAİK projesinin Leed Gold adayı olması, projenin kalitesi ve güveni için bir anlamda çift tescil anlamı taşıyor. Park MOZAİK, Ankara'da bu sertifikayı alan ilk konut projesi olacak.

 


Geri Dön