19 / 04 / 2024

Park MOZAİK Leed Gold adayı

Park MOZAİK Leed Gold adayı

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK’te “Sosyal Medya Evimizde, Her Yerde; Çocuklarımızı Nasıl Koruruz?” konulu interaktif bir söyleşi yapıldı...

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Murat Kurum: 81 ilde yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Ümraniye’de park sıkıntısını çözmek amacıyla inşa edilecek üç katlı zemin altı otopark projesinin temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla düzenlendi. 

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

İstanbul Havalimanı Terminali, dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu!

İstanbul Havalimanı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve “LEED Altın” sertifikası aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi, İstanbul Havalimanı terminalini dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu. 

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Ayvalık Tabiat Parkı ihaleye çıkıyor!

Balıkesir’de Ayvalık Tabiat Parkı 20 yıllığına kiralanması için ihaleye çıkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ihaleyi 11 Şubat’ta gerçekleştirecek.

Acıbadem Tibaş Park sitesi sakinlerinden kaçak inşaat isyanı! 

Tibaş Parkı gönüllüleri bugün düzenledikleri basın açıklamasında, "Park ve Kültür Merkezi; bağışlanma ve imar koşuluna uygun bir şekilde yeniden yapılarak Acıbadem halkının kullanımına açılmalıdır" dedi...

Nurol Park K blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin K bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Park Mozaik B Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri olan  TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesi B Blok'ta yaşam başladı.

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde kısmi tasfiye yapıldı!

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde bulunan 704 ada 4 parsel, 704 ada 5 parsel, 700 ada 4 parsel Dini Tesis Alanı ile Park alanı kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı. Proje 707 ada 1 parsel de devam ediyor. ..

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil!

Seçim çalışmalarına Bahçelievler'de devam eden CHP İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Yaptığımız araştırmalar sonucunda yurttaşlar işsizlik,ulaşım, ana okulu, park, tiyatro kütüphane gibi şehrin sorunlarını sıraladılar. Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil" dedi.

Park MOZAİK Leed Gold adayı Haberi

Park MOZAİK Leed Gold adayı

TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te, günümüzün vazgeçilmezi sosyal medyanın çocuklarımıza etkisini konu alan “Sosyal Medya Evimizde, Her Yerde; Çocuklarımızı Nasıl Koruruz?” konulu interaktif bir söyleşi yapılarak ev sahipleri ve konukları ile buluştu.

Başkentin, TEPE ve MESA gücüyle fark yaratan konut projesi Park MOZAİK’te lisans ve yüksek lisansını psikoloji alanında tamamlayan, yaklaşık 17 yıldır farklı sektörlerde İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görev yapan ve aldığı koçluk eğitimi ile kariyer, aile ve yardımcı üreme yöntemleri alanlarında da koçluk yapan Meltem Büyükerdoğmuş anne babalara çocuklarını sosyal medyadan nasıl koruyabilecekleri hakkında önemli ipuçları verdi.  
 

2+1’den, 6+1’e kadar daire tipleri bulunan Park MOZAİK, 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde kuruluyor. Proje, özgün peyzajı, masmavi göleti, özel temalı 9 meydanı, avluları,...