26 / 04 / 2024

Park Mozaik'te A Blok’ta yaşam başladı!

Park Mozaik'te A Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesinin yüksek binalarından A Blok’ta yaşam 18 Haziran’da başladı.



Ankara Yaşamkent’te TEPE ve MESA ortaklığında fark yaratan ve Leed Gold Sertifikasına sahip ilk konut projesi Park MOZAİK’te yaşam tüm güzelliğiyle devam ediyor. 

Projenin 1. etabını oluşturan yatay blokların ve C bloğun teslim edilmesiyle projede hayat başlamıştı.18 Haziran itibariyle, projenin en yüksek bloğu olan A blok’da tamamlanarak yeni sakinlerine teslim edilmeye başlandı. 

35 kattan meydana gelen blokta toplam 177 daire bulunuyor. Blok sakinlerine özel açık kapalı otopark ve blokta 1 adet yük taşımak için olmak üzere toplam 5 asansör bulunuyor. 

3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 dublekslerden oluşan blokta 1 adet kapalı yetişkin yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, fitness, jimnastik salonu, saunadan oluşan sitenin sosyal tesisi de bulunuyor. A Blok, projenin en yüksek binası olması nedeniyle ufku açık bir görüş alanına da sahip.

Web: https://www.parkmozaik.com.tr/
 


Geri Dön