26 / 04 / 2024

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.



Başkent  Ankara  Yaşamkent’te TEPE ve MESA gücüyle fark yaratan ve Ankara’nın Leed Gold Sertifikasına sahip ilk konut projesi olan Park Mozaik projesinde yaşam tüm güzelliğiyle devam ederken yüzde 0.79 faizle cazip ödeme fırsatı sunuluyor.

Projenin 1. etabını meydana getiren yatay bloklar ve C bloğun ardından A bloğun da teslim edilmesiyle projede yaşam başladı. Ekim ayı sonu itibariyle de projedeki B Blok tamamlanarak yeni sakinlerine teslim edilmeye başlandı. 24 kattan meydana eglen blokta toplam 148 daire mevcut. Daire sakinlerine özel açık-kapalı otopark ve biri yük taşımak için olmak üzere toplam 4 asansörün yer aldığı blokta daire tipleri ise 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor.

Park Mozaik te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

İnsanı ve yaşam kalitesini önceliklerinde ilk sıraya oturtan Ankara Park MOZAİK, başkentin yatırım değeri sürekli artan bölgesi Yaşamkent’te yer alıyor. Her beklentiye ve zevke uygun mimari, sosyal yaşam ve peyzaj çeşitliliğini bir mozaik gibi bir araya getiren Park MOZAİK projesi toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde yükseliyor. Türkiye’de inşaat sektörünün öncü ve güvenilir iki büyük firması TEPE ile MESA ortaklığının güçlü yapısı ve iki inşaat devinin deneyimi, Park MOZAİK projesini tercih edenlere yüksek yaşam standartları ile birlikte kazandıran, sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma imkanı da sağlıyor.

Ankara Park MOZAİK, 2 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar uzanan geniş bir yelpazede sunduğu yaşam olanaklarıyla Ankaralıların büyük ilgisini görüyor. Park Mozaik, özgün peyzajı, masmavi göleti, özel temalı 9 meydanı, avluları, mozaik yolları, spor alanları, hobi odaları ve farklı zevklere hitap eden tüm çeşitliliği ile yaşamı adeta mutluluğun renklerine boyuyor. Başkent Park Mozaik projesinde ayrıca 1 adet kapalı yetişkin yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, fitness, jimnastik salonu, saunadan meydana gelen sitenin sosyal tesisi de mevcut.

Fark yaratan 9 ayrı tematik meydan 

Bir mahalle dokusu meydana getirecek biçimde tasarlanan Park MOZAİK ailelere, komşularıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri ortak yaşam alanları da sağlıyor. Bölgenin yeni referans çizgisini meydana getiren projede, toplam 50 bin metrekare büyüklüğe ulaşan tam 9 ayrı tematik meydan bulunuyor. Park MOZAİK’e adım atanları proje girişinde Yaşam Meydanı karşılıyor. Yaşam Meydanı’nı, maket yelkenlerin yüzdürülebileceği dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası sarıyor. Meydanın bitiminde ise amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek sanat merpenleri yer alıyor. Canlı Meydan’da, piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev bir yeşil alan da bulunuyor.

Park Mozaik projesinin merkezine konumlandırılmış ve her biri farklı konseptlere göre düzenlenen Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol ise Park MOZAİK sakinlerinin renkli, huzurlu ve keyifli buluşma noktalarını meydana getiriyor. Proje; bünyesindeki nefis bir göletle birlikte başkentte huzurlu ev hayatının vazgeçilmezi oluyor. 

Park MOZAİK projesi, elverişli konumu ile de kentin tüm olanaklarından kolayca yararlanabilme imkanı da sunuyor. Bölgesinde yer alan özel okul, devlet okulu ve hastanelere birkaç dakika mesafede bulunan Park MOZAİK’te, metro ve yeni yapılan anayollarla da şehir merkezine kolayca ulaşılabiliyor.

Başkentin Leed Gold Sertifikası sahibi ilk ve tek projesi

Üstün nitelikleri ile yaşam standartlarını yeni zirvesine getiren Ankara Park MOZAİK’in en dikkat çeken özelliklerinden birisi de; gelişmiş ülkelerdeki büyük projelere verilen Leed Gold sertifikasına sahip olması. Leed Gold sertifikası sahibi olmak için, projenin en başından itibaren sertifika kriterlerine göre tasarlanması ve inşa edilmesi gerekiyor. Leed Gold sertifikası; konut projesinin çevreciliğini, tasarımdaki gelişimini, kalitesini ve güvenini tescil ediyor. TEPE, MESA ortaklığıyla kalite ve güveni bünyesinde toplayan Ankara Park MOZAİK projesinin Leed Gold sertifikasına sahip olması, projenin kalitesi ve güveni için bir anlamda çift tescil anlamı taşıyor. Park MOZAİK projesi bu önemli uluslararası sertifikayı alan başkent Ankara’nın ilk ve tek konut projesi konumunda. 


Web: http://www.parkmozaik.com.tr/


Geri Dön