26 / 04 / 2024

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…



Dekar Gayrimenkul A.Ş’ tarafından hayata geçirilen bugüne kadar ki en büyük bahçeli konut projesi olma özelliğini taşıyan Asmalı Bahçe Şehir projesi, Demiröz Grup ortaklığı ile inşa ediliyor.

Kredi faizleri yüzde 0,89’a indi

Bahçeli bir ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Asmalı Bahçe Şehir projesinde 499 adet konut ve 48 adet ticari ünite mevcut. İkinci etaplarının teslimleri tamamlanan Asmalı Bahçe Şehir projesinin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile yapılan anlaşma sonucu faizler yüzde 0,89’a düştü.  Bankalarla yapılan anlaşma çerçevesinde, konutun en az yüzde 20’si peşin olarak ödendikten sonra geri kalan kısmı banka kredisi aracılığı ile tamamlanıyor. 

Projenin üç etabından da seçim yapılabiliyor. Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi beklenen projenin, tamamının teslim edilmesi 2020 yılına kadar gerçekleşmesi planlanıyor.

Proje, 499 konutun 443 adedi bahçeli ev, 56 adedi ise 1 apartman bloğunda bulunan apartman dairelerinden meydana geliyor. Asmalı Bahçe Şehir, brüt 93 metrekareden 214 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile çeşitli alternatifler sunuyor. Asmalı Bahçe Şehir’de, 30 metrekare ile 300 metrekare arası bahçe seçenekleri yer alıyor. 

Asmalı Bahçe Şehir’de, büyük bir açık park alanı bulunuyor. Bu park alanı içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, 2 adet çocuk oyun parkı, bir adet manzaraya hâkim seyir tepesi, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol/voleybol sahası, 1 adet futbol sahası, evcil hayvan gezdirme parkuru ve 1 adet de yetişkinler için aletli spor alanı bulunuyor. 

Ek olarak projedeki 1.800 metrekarelik kapalı sosyal tesiste, 1 açık 1 kapalı yüzme havuzu, sauna,
buhar odaları, fitness salonu, mini kulüp ve kafe yer alırken, diğer bir havuz bölgesinde ise yarı
olimpik bir açık yüzme havuzu daha yer alıyor. Alışveriş ihtiyaçlarına yönelik olara ise proje içerisinde 400 metreuzunluğunda 48 adet dükkândan oluşan bir alışveriş caddesi bulunuyor.

Web: https://asmalibahcesehir.com


Geri Dön