28 / 03 / 2024

asmalı bahçe şehir villa kampanya 2019

asmalı bahçe şehir villa kampanya 2019

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Asmalı Bahçe Şehir'in son etabı satışa çıktı!

Dekar Yapı imzalı Asmalı Bahçe Şehir projesinin son etabı satışa çıktı. Projede 15 yıla kadar yüzde 0,64 kredi faiziyle ev sahibi olunabiliyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Asmalı Bahçe Şehir'in ikinci etabı teslim edildi!

91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir!de ikinci etap konut teslimleri başladı...

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi faizleri sabitlendi!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde banka kredisi faizi yüzde 0.99’da sabitlendi. Ayrıca sabitlenen fiyatlar üzerinden konut alımı yapanlara, ayrıca yüzde 10 indirim imkanı sağlanacak..

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi!

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi peşinde minimum 614 bin TL'den başlıyor. Proje Bahçeşehir'de altı etap olarak hayata geçirildi...

asmalı bahçe şehir villa kampanya 2019 Haberi

asmalı bahçe şehir villa kampanya 2019

Dekar Gayrimenkul A.Ş’ tarafından hayata geçirilen bugüne kadar ki en büyük bahçeli konut projesi olma özelliğini taşıyan Asmalı Bahçe Şehir projesi, Demiröz Grup ortaklığı ile inşa ediliyor.

Kredi faizleri yüzde 0,89’a indi

Bahçeli bir ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Asmalı Bahçe Şehir projesinde 499 adet konut ve 48 adet ticari ünite mevcut. İkinci etaplarının teslimleri tamamlanan Asmalı Bahçe Şehir projesinin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile yapılan anlaşma sonucu faizler yüzde 0,89’a düştü.  Bankalarla yapılan anlaşma çerçevesinde, konutun en az yüzde 20’si peşin olarak ödendikten sonra geri kalan kısmı banka kredisi aracılığı ile tamamlanıyor. 

Projenin üç etabından da seçim yapılabiliyor. Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi beklenen projenin, tamamının teslim edilmesi 2020 yılına kadar gerçekleşmesi planlanıyor.

Proje, 499 konutun 443 adedi bahçeli ev, 56...