29 / 03 / 2024

Park Village’ta Ekopark ve Decopark sistemi! 560 bin dolar

 Park Village’ta Ekopark ve Decopark sistemi! 560 bin dolar

Firma: Arıkan Yapı

Proje: Park Village

Arıkan Yapı bünyesinde Park Village projesi için kurulan Ekopark ve Decopark, evlerinizi ve bahçelerinizi hayallerinizdeki haline dönüştürüyor…



Park Village sakinlerinin rahat ve konforlu bir yaşam sürdürebilmeleri için ihtiyaçları olan her şey artık yanı başlarında… Dekopark, dekorasyon konusunda İhtiyacınız olan her şeyi, sektörün önde gelen markalarından oluşan seçenekleriyle beraber  Park Village  sakinlerinin hizmetine sunuyor.


İsteğiniz doğrultusunda kişiye özel danışmanlık alabileceğiniz mimarlarla beraber,  evinizin tüm ihtiyaçlarını A’dan Z’ye seçebileceksiniz… Türkiye’nin ilk ve tek katlı villalarında yaşayacak olan kişilere özel hizmet verecek olan Dekopark, hemen yanı başınızda Park Village Projesinin içinde bulunuyor. 


Park Village projesinde 250 metrekarelik villaların fiyatları 560 bin dolardan başlıyor. Villa Sardes isimli konut tiplerinin fiyatları 560 bin dolar ile 660 bin dolar arasında değişiyor. Villa Thera evlerin fiyatları 585 bin dolardan başlıyor, 685 bin dolara kadar çıkıyor. 300 metrekare villaların fiyatları ise 610 bin dolardan başlıyor . Villa Lagina fiyatları 610 bin dolar ile 660 bin dolar arasında, Villa Larisa fiyatları 635 bin dolar, Villa Claros fiyatları ise 635 bin dolar ile 685 bin dolar arasında belirlendi. 


Parkvillage projesinde 350 metrekare büyüklükteki villaların tümü satıldı. Projede belirlenen örnek ödeme planına göre 560 bin dolara satılan bir villayı ele alırsak, 170 bin dolar peşinat ödemek gerekiyor. Konut fiyatının 90 bin doları 18 ay taksitle, ayda 5 bin lira şeklinde ödeniyor. Aralık 2012 ve Haziran 2013 tarihlerinde 25 bin dolarlık ara ödemeler yapılıyor. 31 Aralık 2013 tarihinde kalan 250 bin dolar ve konut fiyatının yüzde 18 KDV’si ödeniyor. 

Park village sakinleri, kendileri için yapılan özel anlaşmalarla, çok seçenekli markaları çok uygun fiyat seçenekleriyle bulabilecek, beyaz eşya’dan koltuk döşemesine, duvar kağıdından zemin döşemesine kadar her türlü seçenek bir arada sunuluyor.


Ekopark’ ta ise, bugüne kadar hiçbir projede yer almayan hizmetler Park Village sakinlerine sunuluyor. Park Village projesinde yer alan her villaya ayrılmış olan, yaklaşık 1,5 dönümlük bahçe için; peyzaj mimarlarıyla birlikte özel peyzaj projeniz ücretsiz olarak hazırlanıyor.


Peyzajınızı kendiniz gerçekleştirseniz de, bahçıvan, bahçe bakımı gibi hizmetleri Ekopark sizin için gerçekleştiriyor. İsterseniz organik sebze ve meyvelerinizi bahçenizde sizin için yetiştiriyor, size sadece dalından toplamak ve zevkle yemek kalıyor…


0212 850 80 07

www.parkvillage.com.tr



projeye sor



Geri Dön