26 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Ortaköy projesi

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...



Başkent Ankara'da Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Merkez  Ankara  projesinin satışlarına devam eden Pasifik İnşaat, İstanbul projesi için start verdi.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje aşamalarının henüz tamamlanmadığı  Pasifik İnşaat  Ortaköy projesinde ofis ve konutlar yer alacak.

Merakla beklenen Pasifik İnşaat Ortaköy projesinin yakın zamanda talep toplaması ve daha sonra da satışa sunulması bekleniyor. 

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Başkent Ankara'da hayata geçirdiği Merkez Ankara projesinin satışlarına devam eden Pasifik İnşaat, Next Level Ankara,  Next Level Loft Ofis, Next Level Çayyolu, İzmitkent 2, İzmitkent 3, Umutkent projelerini tamamlamıştı.

Tanıtım filmiyle dikkat çekiyor

Son zamanlarda ekranlarda dönen yeni tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat, İstanbul Ortaköy projesinin adını tanıtım filminde de geçirdi. Merkez Ankara ve Next Level projelerinin yer aldığı tanıtım filminde İstanbul projesine de değinildi. Pasifik Grup'un tanıtım filminde "Dünya başkentlerinin en güzeli İstanbul'a merhaba diyoruz. Ülkemizin en değerli markası İstanbul'un eşsiz mimarisine, kendi vizyonumuzu katmak için şehrin merakla beklenen lokasyonunda muhteşem bir projeyle yaşamı tasarlamaya geliyoruz" ifadeleri yer aldı. 

2 milyar 650 milyon liralık teklif vermişti

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul Ortaköy arsası için gelir paylaşımı modeliyle geçtiğimiz Mart ayında gerçekleştirdiği ihaleyi Pasifik İnşaat kazanmıştı. Ankara'da hayata geçirdiği projelerle öne çıkan Pasifik İnşaat ihale için 2 milyar 650 milyon TL'lik teklif vermişti.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy Projesi'nin arsa alanı 19 bin 872 metrekare, inşaat alanı ise 80 bin metrekare şeklinde belirlendi. Eski Levent Jandarma Lojmanları arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Pasifik İnşaat Ortaköy projesinde kat yüksekliği maksimum 15 olacak.

Yer teslimi Mayıs ayında yapılmıştı

2. oturumu 11 Mart 2021 tarihinde yapılan İstanbul Beşiktaş Ortaköy arsası için imzalar geçtiğimiz Nisan ayında atılmıştı. Emlak Konut GYO "İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"nin yer teslimi, yüklenici "Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı (Pasifik – Levent Adi Ortaklığı)''na 11 Mayıs 2021 tarihinde yapıldı.

 

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön