27 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Pasifik İnşaat Next Level Yıldız

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 



Pasifik İnşaat  Ankara  Dikmen Vadisi’nde güven ve kaliteyi simgeleyen yeni bir Next Level projesini geliştiriyor. 74 bin 178 metrekarelik arsa, yaklaşık 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede detaylar henüz netleşmedi.

Next Level Yıldız projesinde 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri yer alacak. Projenin mimari ve iç mimari daha önceki Next Level projelerini tasarlayan mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Toplamda 750 konutun planlandığı Next Level Yıldız projesinde satışlar henüz başlamadı. Next Level Yıldız 1 milyar 250 milyon yatırım değerine sahip.


Next Level Yıldız projesi konum:

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

 

Pasifik İnşaat, Merkez Ankara ve Next Level Çayyolu projelerinde daire satışlarına devam ediyor.  Firma daha önce Umutkent, İzmitkent 2, İzmitkent 3, Next Level Ankara, Next Level Loft Ofis projelerini tamamlamıştı.

 

Merkez Ankara 

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına dahil olan Merkez Ankara projesinde yüzde 10 peşinat ve 0,98 oranı ile bankasız kefilsiz ev ve ofis sahibi olunuyor.

Emlak Konut güvencesi taşıyan projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 124 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede konutların yanı sıra ofisler, alışveriş merkezi, konutlar, 313 odalı bir otel ve okul da bulunuyor.

Tel: . +90 (312) 285 47 72
Web:  http://www.merkezankara.com.tr/

 


Next Level Çayyolu

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Çayyolu projesi, “Yatırımlarınıza Dokunmadan Hayallerinize de Bir Yatırım Yapın” sloganıyla Emlak Konut’un başlattığı kampanyaya destek veriyor.  

Next Level Çayyolu’ndan 120 aya kadar vade ile ev sahibi olmak isteyenler erken kapamada kalan tutara yüzde 55’lere varan indirim olanağından faydalanabiliyor. 

429 konuttan meydana gelen projede yüzde 10'luk peşinat ödeme günündeki döviz veya altın kuruna sabitlenerek garanti altına alınıyor. Böylece ödemelerini erken kapamak isteyen Next Level Çayyolu sakinleri, kurdaki hareketlerden olumlu etkileniyor.
 
Next Level Çayyolu'nda 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje villa, loft, teras bahçeli ve buçuk oda çözümlü ferah dairelerin yanı sıra penthouse seçenekleriyle doğayla iç içe yaşam konsepti sunuyor.

Web: http://nextlevelcayyolu.com/

 

 

 

*Haberdeki görsel Next Level Çayyolu projesine aittir.

 

Web: http://www.pasifikinsaat.com.tr/
Tel: 0312 284 47 47 


Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön