25 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat Next Level daire fiyatları!

Pasifik İnşaat Next Level daire fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Pasifik İnşaat Next Level daire fiyatları 764 bin TL ile 1 milyon 880 bin TL arasında değişiyor. Ankara'da yükselen Next Level projesinde daireler bu yıl Haziran'da teslim ediliyor...




Ankara Söğütözü'nde inşa ediliyor olan  Next Level  projesi  Pasifik İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Next Level  Ankara  projesinde rezidans, AVM ve ofis alanları bulunuyor. Pasifik İnşaat Next Level daire fiyatları öncesinde proje detaylarına yer verelim.


Ankara Next Level projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salonl ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Ankara Next Level projesinde ofisler geçtiğimiz yıl Ekim ayında teslim edildi. Ankara Next Level'de ofislerin ortalama metrekare fiyatı 7 bin TL.


Ankara Next Level projesinin satış ofisi ile 0312 284 47 47 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Ankara Next Level projesinde dairelerin teslimleri bu yıl Haziran'da yapılıyor.



Pasifik İnşaat Next Level daire fiyatları!


Pasifik İnşaat Next Level daire fiyatları 764 bin TL ile 1 milyon 880 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Ankara Next Level projesinde ödemeler banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.


Ankara Next Level projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Ankara Next Level nerede?

Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara



Ankara Next Level iletişim

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: www.nextlevel.com.tr


projeye sor



Geri Dön