26 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat Next Level Ofis!

Pasifik İnşaat Next Level Ofis!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

İçerisinde 133 adet bağımsız birimin yer aldığı Pasifik İnşaat Next Level Ofis projesinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz...




Next Level projesi konum itibariyle Ankara-Söğütözü’nde yükseliyor. Eskişehir ve Konya yollarının kesişim noktasında yer alan  Ankara  Söğütözü  Next Level  ‘da, 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde tasarlanan 65 adet rezidans ve ayrıca ofis birimleri yer alıyor.

Rezidans, alışveriş merkezi ve ofis gibi yaşam alanlarını aynı çatıda buluşturan  Pasifik İnşaat  Next Level Ofis projesinin fiyatları şöyle: 



Pasifik İnşaat Next Level Ofis daire fiyatları: 


Pasifik İnşaat Next Level Ofis daire fiyatları 'na göre metrekare birim fiyatları 7 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiyor. Banka kredisi ile daire alınabilen Pasifik İnşaat Next Level Ofis ödeme bilgisine göre dairelerin ve ofislerin yarısına kadar kredi kullanmak mümkün. Projede ayrıca yüzde 25'lik peşinat ödendikten sonra kalan kısım firma bünyesinde 18 aya kadar 0 faizle taksitlendirilebiliyor.


Pasifik İnşaat Next Level Ofis projesinin daha ayrıntılı bilgisine ulaşmak için 0312 284 47 47 numaralı satış ofisini arayabilirsiniz. 



Pasifik İnşaat Next Level Ofis teslim bilgisine göre rezidans bloğunun teslimleri 2013 yılının Eylül ayında gerçekleşecek.


Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön