24 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat Next Level ne zaman teslim?

Pasifik İnşaat Next Level ne zaman teslim?

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Hem banka kredisinin, hem de firma bünyesinde kredinin kullanılabildiği Pasifik İnşaat Next Level ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...



Karma proje olarak hayata geçirilen  Pasifik İnşaat  projesi olan Next Level, Ankara'da yükseliyor. 190 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 40 suit daire, 65 rezidans, 133 ofis yer alıyor.


Rezidans dairelerin 148 metrekare ile 247 metrekare arasında, suit dairelerin 97 metrekare ile 158 metrekare alana sahip olan  Next Level  projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiyor. 


Next Level ödeme planına göre projede banka kredisi kullanmak mümkün. Ayrıca projede yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldığında, kalan bedel için firma bünyesinde 18 ay 0 faiz ile vade yapılıyor. Pasifik İnşaat Next Level ne zaman teslim sorusunun yanıtı şu şekilde veriliyor; 


Pasifik İnşaat Next Level ne zaman teslim?


Pasifik İnşaat Next Level ne zaman teslim sorusu Eylül 2013 olarak yanıtlanıyor. Proje içerisinde fitness salonu, masaj odası, lounge, sauna, dinlenme alanları bulunuyor. 


Pasifik İnşaat Next Level ne zaman teslim?


Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön