29 / 03 / 2024

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.



Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Denizi ile ünlü Antalya Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 daire devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.


Satışa çıkarılan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den, villaların ise 2 bin 500 dolardan başlıyor. Patara Evleri’nin yanı başında 250 değişik büyüklüklerde villa olduğunu ve 130 konutun yabancılara satıldığı bilgisini veren Patara Turizm’in sahibi Turhan Kaşo, yoğun talepten dolayı boş duran 30 villayı yenileyerek devremülk sistemine dahil ettiklerini söyledi. Devremülkleri bir veya iki haftalık, tapulu mülk olarak satışa çıkardıklarını belirten Kaşo, “Devremülk sahipleri, Patara Prince Hotel & Resort işletmesinin tesislerinden yararlanma hakkına da kavuşuyor. İki haftalık devremülkler 30 bin TL’den başlıyor.” diye konuştu.


Kalkan’da 1993’te Club Patara Evleri Projesi’nin kapılarını açtığını vurgulayan Kaşo, “Projemizde her ev çok özel tasarlanmış, yönü, bakışı, dışarıdaki dikeni ile her şey çok özgün ve eski değerler uygun saygı ile yapıldı. Devremülk sahibi tatilciler işletmenin denizi, sahilleri, havuzları, restoranları ve  tüm imkanlarından faydalanma imkanına sahipler.” diye konuştu.


Zaman




Geri Dön