29 / 03 / 2024

Patara Evleri

Patara Evleri

PATARA Prince Resort'u bünyesinde bulunduran Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş, Antalya Kalkan'daki Patara Evleri'nde devremülk satışına yeniden başladı.

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.

Clup Patara Evleri, 15 yıl aradan sonra devremülk satışına yeniden başladı!

Clup Patara Evleri, 15 yıl aradan sonra devremülk satışına yeniden başladı. Patara Evleri'nde 60 odalı butik otelin yanında 250 konut var. Tesiste 140 konut ağırlıklı olarak yabancılara satılırken, 110 daire için devremülk sistemi uygulanıyor...

Patara Evleri Ispartakule'nin havadan videosu!

İstanbul Avrupa yakasında Isartakule bölgesinde yer alan Patara Evleri projesi 5 Kasım 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Patara Evleri projesinin havadan yeni görüntüleri!

Patara Evleri'nin havadan yeni görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Club Patara Evleri'nde yaz kampanyası!

Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri satışa yeni çıkardığı devremülkler için alışılmamış, eşi görülmemiş bir indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim!

1993 yılından bu yana Kalkan'da yer alan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim başladı!

1993'ten bu yana Antalya'daki Kallkan koyunda tatil imkanı sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası başlattı.

Club Patara'dan yüzde 25 indirimli devremülk!

Antalya Kalkan'da 1993 yılından beri tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenledi.

Club Patara Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası!

1993 yılından bu yana Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenliyor.

Antalya Patara Evleri'nde satışlar yeniden başladı!

PATARA Prince Resort'u bünyesinde bulunduran Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş, Antalya Kalkan'daki Patara Evleri'nde devremülk satışına yeniden başladı.

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.

Turhan Kaşo: Talep olursa yeni proje yaparım!

Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Club Patara Evleri'ndeki 30 devremülkü satışa çıkardı. Konu ile ilgili Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kâşo açıklamalarda bulundu.

Club Patara Evleri’nde devremülk satışları başladı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş. ara verdiği devremülk satışına 2015 yılında tekrar başladı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den başlıyor.

Club Patara Evleri Devremülklerinde Ağustos ayına özel kampanya!

Devremülklerde; çiftler için (2+1)/(2+2) stüdyolar, 4 kişilik 1 yatak odalı ve 6 kişilik 2 yatak odalı üniteler, bahçe, birinci ve teras katları farklarına göre, 2 haftalık dönemler olarak satışa sunuluyor.

Club Patara Evleri'nde devremülk satışına yeni binalar ile başlandı!

Akdeniz’in Eşsiz Kalkan Koyu’ndaki ünlü Club Patara Evleri 15 yıl aradan sonra Devremülk satışına yeniden ve yeni binaları ile başladı. Club Patara Evleri Ankara kokteyli yapıldı.

Club Patara Evleri yeniden satışa çıktı!

Devremülk pazarındaki sıkıntılar nedeniyle 15 yıl önce pazarlama çalışmaları durdurulan Club Patara Evleri ' nde satışa sunulacak 20'den fazla ünitenin tanıtımı Shareton Otel' de gerçekleştirildi...

Club Patara Evleri'ndeki 20'den fazla ünite satışa çıktı!

Patara Turistik Tesisler AŞ, 15 yıl ara verdiği devremülk satışına yeniden başladı. Turhan Kaşo Mimarlık Ofisi ve Patara Turistik İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kaşo, "Amacımız devre mülk alanında nitelikli çalışmalara imza atmak." dedi.

Patara Evleri Haberi

Patara Evleri

Satışa çıkarılan devremiilklerin metrekaresi 300 TL'den, villaların ise 2 bin 500 dolardan başlıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kâşo, "Tesiste 130 konut yabancılara satıldı. 90 dairede devremülk sistemimiz devam ediyordu, yoğun talepten dolayı 30 dairemizi daha sisteme dahil ettik. Devremülk sahipleri, Patara Prince Hotel & Resort işletmesinin tesislerinden yararlanma hakkına da kavuşuyor. İki haftalık devremülkler 30 bin TL'den başlıyor" diye konuştu. 



Sabah...