20 / 04 / 2024

PayPal İngiltere'de kripto para hizmetine başladı!

PayPal İngiltere'de kripto para hizmetine başladı!

ABD'li çevrimiçi ödeme sistemi PayPal, İngiltere'deki müşterilerinin bugünden itibaren 4 çeşit kripto para birimi satın alabileceğini açıkladı.



Çevrimiçi ödeme sistemi PayPal, İngiltere'de bulunan müşteriler için bugün itibarıyla  4 çeşit kripto para birimi alınabileceğini açıkladı. 

Sputniknews'te yer alan habere göre; PayPal'den yapılan açıklamada, İngiltere'deki müşterilerin bugünden itibaren kripto para birimleri Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin'i güvenli ve sorunsuz bir şekilde satın almasına, elinde tutmasına ve satışına onay vereceğini açıkladı. 

PayPal İngiltere de kripto para hizmetine başladı!

İngiltere'nin, PayPal'in ABD dışındaki ilk kripto para hizmeti sunduğu ülke olduğu belirtilen açıklamada, İngiltere'deki müşterilerin PayPal'in web sitesinde ve mobil uygulamasındaki bir kripto sekmesi yardımı ile banka hesaplarını, PayPal bakiyelerini veya banka kartlarını kullanarak kripto para satın alabileceği ifade edildi. 

400 milyondan fazla müşteriye sahip olan PayPal'in, İngiltere'deki müşterileri için kripto para hizmeti başlatması, son zamanlarda büyük finans şirketlerinin hem kurumsal ve hem de bireysel müşterilere dijital varlıklara erişim sunmaya başlamasından sonra oldu.

Bazı büyük şirketlerin son zamanlarda kripto para birimini destekleyen adımları ve yatırımlarının etkisiyle kripto para fiyatlarının yükselmesi dikkati çekiyordu. PayPal'in açıklamasının ardından piyasa değeri en fazla kripto para olan Bitcoin'in fiyatı, Mayıs ayından bu yana ilk kez 50 bin doların üzerine çıktı.

Kripto paralar devrim yaşatacak: Tüm ülkeler dijital paraya geçecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön