19 / 04 / 2024

Kripto paralar devrim yaşatacak: Tüm ülkeler dijital paraya geçecek!

Kripto paralar devrim yaşatacak: Tüm ülkeler dijital paraya geçecek!

Kripto para dünyası yalnızca Bitcoin'den ibaret değil… Kim ne derse desin karşı durulamaz bir dalga şeklinde herkesin hayatının içerisine girecek. Çok yakında bütün ülkeler dijital parayı kullanmaya geçecek.



Sözcü Gazetesi köşe yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü köşesinde kripto para sektörünü ve Fenerbahçe Token'ı  kaleme aldı. İşte Murat Muratoğlu'nun o yazısı...

Kripto para dünyasının en eğlenceli yönü kesinlikle “token” arzları… Fenerbahçe, token satışı yaparak 436 milyon Türk lirası tutarında hasılat elde etti. Bu durum bir anda token pazarındaki rağbeti ve ilgili artırdı.

Token fiyatları değiştiği için borsa gibi alım satım yapılarak para kazanmak mümkün olsa da henüz güvenip yatırımda bulunmak için erken gibi görünüyor. Ancak amaç “şenlik” diyorsanız, oldukça yakınımızda yer alıyorlar.

Kripto paralar devrim yaşatacak: Tüm ülkeler dijital paraya geçecek!

★★★

Hem sevilen kuruma destek hem de ayrıcalıklarından yararlanma hakkı sunuyorlar. Bunların güzel örneklerinden biri de Number One tarafından çıkarılan tokenlar... Türkiye'de eğlence sektöründe lider hale geldiler.

Televizyon kanallarının, radyolarının yanına şimdi de tokenlarını eklediler. Vaatleri arasında yalnızca token sahiplerine özel olan konserler, sanatçılarla tanışma fırsatı, imzalı ürünler, klip çekimlerine katılım, festivaller, indirimler bulunuyor. Haliyle paranın da bir yere harcanması gerekli. 

★★★

Kısa sürede bir telefon aplikasyonuyla birlikte sunacakları değişik eğlence organizasyonlarının da bulunacağı yalnızca token sahiplerinin yaralanabileceği bir platform hayata geçirilecek. Diğerleri de sırayla buna katılacak ve eğlence hayatında bile her şey temelinden değişmeye başlayacak. Her şey dijital hale gelecek. Mekanların kapısında görevli beni içeri alır mı stresinin yerine tokenlar gelecek...

Kripto paralar devrim yaşatacak: Tüm ülkeler dijital paraya geçecek!

★★★

Kripto para dünyası yalnızca Bitcoin'den ibaret değil… Kim ne derse desin karşı durulamaz bir dalga şeklinde herkesin hayatının içerisine girecek. Çok yakında bütün ülkeler dijital parayı kullanmaya geçecek. Konuya uzak duranların yavaş yavaş ısınması gerek. İnternet kadar büyük bir devrim yaşanacak, ıskalanmamalı.

Kripto paralar yasal paraların yerini alacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön