26 / 04 / 2024

Pazarçayırı Sultaniye yolu yenileniyor!

Pazarçayırı Sultaniye yolu yenileniyor!

Ekipler, Suadiye’den Kartepe kayak merkezine ve mesire alanlarına ulaşım sağlanan yolda yenileme çalışması yaptı. Yol Pazarçayırı ve Sultaniye köylerine ulaşımda da kullanılan grup yolu özelliğini taşıyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Güneşli havaları fırsat bilen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri köy yolarında kış hazırlıkları yapıyor. Ekipler, Suadiye’den Kartepe kayak merkezine ve mesire alanlarına ulaşım sağlanan yolda yenileme çalışması yaptı. Yol Pazarçayırı ve Sultaniye köylerine ulaşımda da kullanılan grup yolu özelliğini taşıyor.



BETON YOL

Genişletme çalışmaları yapıldığı grup köy yolunda 500 metre küp taş duvar örüldü. Yolun gerekli görülen yerlerinde heyelana karşı taş duvar çalışmaları sürecek. Yolun Aslanbey tarafındaki 3 kilometrelik yol bölümü tamamen demirli beton yapıldı.


10 BİN METREKÜP KAZI

İfraziye Köyü bölümünde ise sanat yapıları ve genişletme işleri devam ediyor. Çalışama kapsamında 10 bin metreküp kazı yapıldı. Grup köy yolu ayrıca Sakarya’nın Pamukova ilçesine ulaşımda sık kullanılan bir güzergah.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön