19 / 04 / 2024

Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri!

Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri!

Evini şimdiden yaza hazırlamak isteyenlere Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri… Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor.



2011 yılından beri inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Pekcan Grup, verdiği kaliteli hizmetiyle tüketicinin hayalinde kurguladığı dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor. Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor. 


Kapı ve pencere sistemleri, yer döşemeleri, mutfak-banyo ürünleri gibi evlerin her köşesini yenileyen Pekcan Grup, sektörlerinde lider markaların bayiliğini yapıyor. Tecrübeli mimarlar aracılığıyla üç boyutlu projelendirme hizmeti verip, , profesyonel mimari desteği ile buluşturuyor. Ürün yelpazesinin genişliği ile de alternatifler oluşturarak, yaratıcı fikirlerle modern yaşam alanları tasarlıyor.


2014 yılı sonunda faaliyetine başlayan Pekcan Grup, 250 m2 alana kurulu Kuşadası sanayi deposuyla zamanında teslim avantajı sağlıyor.


Geri Dön