19 / 04 / 2024

Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri!

Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri!

Yeni yıla girerken evlerde de bir hareket başladı. 2015 yılbaşı için evinizi renklendirmek isteyenler için Narlife Komşum'un birkaç dekorasyon önerisi olacak.İşte Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri...



Yeni yıla girerken evlerde de bir hareket başladı. 2015 yılbaşı için evinizi renklendirmek isteyenler için Narlife Komşum'un birkaç dekorasyon önerisi olacak.


Renkli ve parlak karton şapkaları, üfleyince uzayan düdükleri giriş kapınızın yanında hazır etmeyi unutmayın. Hem ev halkına hem de gelen konularına da çocuksu bir keyif yaşatmak için bire birdir bu eski yılbaşı süsleri. 


Daha yeni 2015 yılbaşı dekorasyon fikirlerimize gelince;


Bu sene yılbaşında kırmızı konseptini neredeyse hiç göremiyoruz. 2015 yılbaşı dekoru tam anlamıyla gösteriş ve parıltılarla dolu.


Altın ve gümüş süslemeler ile siyah ve beyaz renkler hakim olacak.




Simli ve ışıltılı, altın yaldızlı mumlar, balonlar, çiçekler süslemelerde yer alan diğer detaylar.


Sizler de yılbaşı dekorasyonunuzu 2015 stiline uydurarak hazırlayabilirsiniz.


 


Yılbaşı ağacı: Ağacı koyacağınız yeriniz çok yer kaplayacaksa bir çam ağacı alamadıysanız, bu pratik dekorasyon alternatiflerine göz atabilirsiniz. Böylece kendiniz daha yaratıcı bir çam ağacı da yapmış olursunuz.


Yılbaşı ağacı süslemesi: Ağacınız varsa süslemelerde kullanacağınız renkler yine simli ve altın rengi ağırlıklı olabilir. Bir de elbette bol bol ışıltı.


Beyaz bir çam ağacı da bu yıl yine düşünebileceğiniz alternatifler arasında. Böylece daha renkli bir çam ağacı süslemesi de yapmış olursunuz.


Dekorasyon / Süsleme Fikirleri: Sade fakat parlak süslerle kapınız, salonlarınız, pencerelerinizi hareketlendirebilirsiniz.


Camlar evimizin dışarıdan görünen tek kısmı. Bu yüzden özellikle camlarınıza yapıştırabileceğiniz binlerce sticker bulabilirsiniz, sarkıtabileceğiniz pek çok dekoratif eşya ile renklendirebilirsiniz.


İkramlar: Yaratıcılığınız ikramlarınıza da yansıtabilirsiniz. Basit birkaç süsleme ile konuklarınız da aile fertleri de size hayran kalacaktır.


El Süsleri: Yeni trend olan el süslerini bekarlığa veda, kına gecesi, doğum günü gibi etkinliklerde de sıkça görüyoruz. Yılbaşı gecenizde bu el süsleri ile ortamı son derece eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.



Geri Dön