26 / 04 / 2024

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.



Yeni yıla hazırlık süreci şimdiden başladı.Yılbaşı için sevdiklerine ve ailesine hediye arayanlar yılbaşı indirimleri ve yılbaşı kampanyalarını takip ediyor. Eşine, annesine veya kızına anlamlı ve değerli hediye arayanlar, altın markalarının yılbaşı fırsatlarını takip etmeye başladı. Sembolgold yılbaşına sayılı günler kala büyük kampanyasını duyurdu. Sembolgold'tan  yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye ediliyor.  

Yılbaşına özel 999 TL lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Bu fırsat tüm altın takılar için geçerli olup, dilediğiniz her takıyı satın alabilirsiniz. İster yüzük, ister kolye, iseterseniz de bileklik aldığınızda aldığınız takının fiyatı 999 TL'yi aşması halinde 350 TL değerlinde inci kolyenin de sahibi olacaksınız.

Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön