26 / 04 / 2024

Prontotour yılbaşına özel tatil seçenekleri sunuyor!

 Prontotour yılbaşına özel tatil seçenekleri sunuyor!

Prontotour, yılbaşına özel düzenlediği yurtdışı turlarıyla tatilcilere birçok alternatifi bir arada sunuyor




Avrupa’nın her noktasına tatilcilerin unutulmaz anılar biriktireceği turlar düzenleyen Prontotour, yılbaşına özel düzenlediği yurtdışı turlarıyla tatilcilere birçok alternatifi bir arada sunuyor.


Yurtdışı tur satışları bazında sektörün öncü firması olan Prontotour, Beyrut’tan Sicilya’ya, Londra’dan Prag’a, Roma’dan Venedik’e kadar Avrupa’nın birçok noktasına düzenlediği Yılbaşı Turları kapsamında, tatilcilere hem farklı kültürleri tanıma hem de farklı kültürlerin yılbaşı merasimlerini yaşama fırsatı sunuyor.


Yılbaşı turlarında Prontotour’u tercih eden tatilciler, ister sıcak bir havada, ister soğuk ama romantik bir şehirde yeni yıla merhaba demenin ayrıcalığını yaşıyor.


Yılbaşının Salı gününe denk gelmesiyle birlikte 4 günlük bir tatilin oluştuğunu ve tatilcilerin bu 4 günü konaklamalı bir tatille değerlendirmek istediklerini söyleyen Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, “ Fırsattan istifade bu 4 günlük tatili yurtdışında değerlendirmek isteyen tatilciler için çok özel tur paketleri hazırladık. Öyle ki bazı paketlerimiz yurtiçi turlarından bile cazip fiyatlara satışa sunuluyor. Fiyatlar böyle olunca da Kasım sonu itibariyle yılbaşına yönelik kapasitemizin %50’sini satma başarısı gösterdik. Sektör genelinde de yurtdışı tur paketlerinin yoğun olarak satıldığını söyleyebilirim.Yurtdışının bu yılbaşı en önemli avantajı, 4 günlük bir tatil şansı olmasının yanı sıra yurtiçindeki sanatçılı otellerle kıyaslandığında yurtdışında yılbaşı geçirmenin daha ekonomik koşullarla satışa sunulmasıdır.” dedi.



Geri Dön