23 / 04 / 2024

Zen pırlantada yüzde 50 indirim başladı! Yılbaşına özel dev fırsat! 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Zen pırlantada yüzde 50 indirim başladı! Yılbaşına özel dev fırsat! 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Zen pıtlantada yılbaşına özel yüzde 50 indirim başladı. Seçili pırltna ürünlerde büyük fırsat sizleri bekliyor. Zen pırlanta 30 Aralık 2022 fiyat listesi.



Zen pırlantada seçili pırlanta takılarda yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Sevdiklerine hediye almak için geç kalanlar için son fırsatları kaçırmayın. Zen'de pırlanta yüzük, kolye, bileklik ve küpelerde büyük indirim başladı. 

Sevdiklerine anlamlı ve değerli hediye almak isteyen binlerce kişi altın ve pırlant markalarının fiyat listelerini araştırtıyor.Peki Zen pırlanta yüzük, kolye, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte 30 Aralık 2022 Zen pırlanta fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön