29 / 03 / 2024

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.



Acısıyla tatlısıyla 2015’i geride bırakıyoruz. Yeni bir yıl; yeni umutlar, istekler, hayaller demek… Huzur, mutluluk, başarı, aşk ve para… Peki, 2016 yılından siz neler bekliyorsunuz? Dyo’nun yılbaşına özel olarak düzenlediği “Emoji DYO” Facebook uygulamasına katılarak dileklerinizi seçip yılbaşı desenli battaniye kazanın.


Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Her seçilen emojinin başka bir rengi temsil ettiği uygulamada, katılımcılar Facebook veya Twitter’da emojilerini paylaşacak ve karşılarına çıkan formu doldurarak çekilişe katılabilecekler. Dileklerini paylaşarak çekilişe katılan 40 kişi, yılbaşı desenli çift kişilik battaniye kazanma şansı yakalayacak.


DYO’nun eğlenceli kampanyası ile sıcacık bir kış sizi bekliyor. Bunun için tek yapmanız gereken www.emojidyo.com web sitesindeki emojilerden 3 tane seçerek yeni yıl dilekleriniz anlatmanız.


01 Ocak 2016 tarihine kadar www.emojidyo.com sitesinde devam edecek kampanya çekilişine katılan 40 şanslı kişinin adı yine bu adreste duyurulacak.


Geri Dön