26 / 04 / 2024

Peker GYO, Almanya'da 265 bin Euro'ya gayrimenkul aldı!

Peker GYO, Almanya'da 265 bin Euro'ya gayrimenkul aldı!

Peker GYO'nun Almanya'da kurulu iştiraki Peker GYO Global GMBH, Almanya'nın Grevenbroich şehrindeki 194 metrekare arsa alanına sahip olan ve ekspertiz değeri 200 bin Euro olan taşınmazı 265 bin Euro bedelle satın aldı.  



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul alımı hakkında açıklama yaptı. 

Peker GYO'nun Almanya'da kurulu iştiraki Peker GYO Global GMBH, Almanya'nın Nordrhein-Westfalen eyaletinin Grevenbroich şehrinde yer alan 194 metrekare arsa alanına sahip olan ve ekspertiz değeri 200 bin Euro olan taşınmazı 265 bin Euro bedelle satın aldı. 

Söz konusu taşınmaz daha önce Peker GYO Global GMBH portföyüne alınmış olan taşınmazlarla bitişik konumda olup, bahse konu üç taşınmazın birlikte projelendirilmesi planlanıyor. Birlikte projelendirmenin sağlayacağı sinerji ve verimlilik dikkate alınarak, son alınan taşınmaz için ekspertiz değerinin üzerinde bir bedel ödenmesi uygun bulundu. 

Peker GYO'nun KAP açıklaması:
Almanya'da kurulu iştirakimiz Peker GYO Global GMBH, Almanya'nın Nordrhein-Westfalen eyaletinin Grevenbroich şehrinde yer alan 194 m2 arsa alanına sahip olan ve ekspertiz değeri 200.000 Euro olan taşınmazı 265.000 Euro bedelle satın almıştır. Söz konusu taşınmaz daha önce Peker GYO Global GMBH portföyüne alınmış olan taşınmazlarla bitişik konumda olup, bahse konu üç taşınmazın birlikte projelendirilmesi planlamaktadır. Birlikte projelendirmenin sağlayacağı sinerji ve verimlilik dikkate alınarak, son alınan taşınmaz için ekspertiz değerinin üzerinde bir bedel ödenmesi uygun bulunmuştur.

 

Peker GYO Almanya'da 500 bin Euro'ya gayrimenkul satın aldı!


Geri Dön