26 / 04 / 2024

Pelitli TOKİ Konutları 'nın sayısı neden azaldı?

Pelitli TOKİ Konutları 'nın sayısı neden azaldı?

Pelitli TOKİ Konutları 'nın sayısı neden azaldı? Pelitli Beldesi'nde yaptırılan ve Çamlıca Konutları olarak isimlendirilen 362 konutun, TOKİ 'nin internet sayfasına 309 olarak düşmesi belde sakinlerinin tepkisine neden oldu.




Pelitli Beldesi'nde yaptırılan ve Çamlıca Konutları olarak isimlendirilen 362 konutun, TOKİ'nin internet sayfasına 309 olarak düşmesi belde sakinlerinin tepkisine neden oldu. 


Konuya ilişkin tepkisini dile getiren belde sakinleri, Pelitli'ye yapılan  TOKİ  konutlarının çekilişinin 9 Kasım 2013 tarihinde yapıldığını hatırlatarak, "Pelitli'deki TOKİ konutları 362 daire olarak ihaleye girdi ve kura çekimi de o şekilde gerçekleşmişti. 


Ancak TOKİ'nin internet sayfasına girdiğimiz zaman 4 blok halindeki konut sayısının 309 olduğunu görünce çok şaşırdık. 


Bu konuda kimseden de bir bilgi alamıyoruz. Belediye Başkanımız şu anda Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı olduğu için ancak kendi işleriyle meşgul. Kendisine bir türlü ulaşamıyoruz. Belediye'yi aradığımızda ise bize, 'Bu 309 hak sahibi belediyenin internet sayfasında açıklanacak' diyorlar. Kaç gündür bakıyoruz, belediyenin internet sayfasında bu konuya dair en ufak bir bilgi yok. 


Bize sadece, 'Belediyeyi telefonla arayanlara sadece bilgi verebiliriz' diyorlar. Yani yor. Bu konuda birilerinin çıkıp biz vatandaşları bilgilendirmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandılar. 



Karadeniz'den Güne Bakış


Geri Dön