19 / 04 / 2024

Pendik Duru Park'ta metrekaresi 1.650 liraya!

 Pendik Duru Park'ta metrekaresi 1.650 liraya!

Firma: Hak Yapı

Proje: Duru Park

Pendik'te yükselen Durupark projesi Hak Yapı imzası taşıyor. 215 konutluk projede minimum fiyat 128 bin liradan başlangıç gösterirken, dairelerin en düşük metrekare fiyatı 1.650 lira olarak belirlendi





Haziran ayında kapalı satışına başlanan Hak Yapı’nın yeni projesi  Duru Park  Konutları’ na beklentilerin üzerinde bir yoğun ilgi gösterildi. Son yılların en değerli bölgesi PENDİK’ te yer alan projede dairelerin %40’ inin satışı kısa sürede tamamlandı. Ekim ayı itibariyle fiyat güncellemesi yapılacak projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


12 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Duru Park’ta konforlu bir site yaşamına dair tüm detaylar bir araya getiriliyor. Projenin sosyal donatıları arasında; yüzme havuzu, çocuk havuzu, yapay gölet, fitness center, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, çocuk parkı, yürüyüş alanları, kafeterya, kapalı parti ve kutlama alanı ve alışveriş merkezi yer alıyor.


Ulaşım açısından büyük avantajlı bir konumda yükselen Duru Park önemli geçiş noktalarının yer aldığı  Ankara  Caddesi üzerinde yer alıyor. Projede E-5 Otoyolu’na 3 km, TEM Otoyolu’na 7 km,  Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6 km, Pendik Sahil Yolu’na 5 km, Pendik İDO iskelesine 5 km, Pendik Marina’ya ise 5,5 km mesafede bulunuyor.


Haziran 2014’te teslimlerin başlayacağı projede düşük oranlarda tutulan daire fiyatları minimum fiyat 128 bin TL ile 250 bin TL satılıyor. Metrekare satış fiyatları ise 1.650 TL ile 2.000 TL arasında değişiyor.



444 1 620

www.hakyapiinsaat.com






projeye sor



Geri Dön