28 / 03 / 2024

Pendik Fatih Sultan Kuleleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Pendik Fatih Sultan Kuleleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Firma: Çavuşoğlu Yemenler Grup

Proje: Fatih Sultan Kuleleri

Fatih Sultan Kuleleri, Çavuşoğlu Yemenler tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Tuzla Teknopark'a Şelalepark'a, Pendik ve Tuzla sahillerine yakın mesafede inşa edilen Fatih Sultan Kuleleri, 2 blok halinde yükseliyor...




Fatih Sultan Kuleleri,  Çavuşoğlu Yemenler Grup  tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Tuzla Teknopark'a Şelalepark'a, Pendik ve Tuzla sahillerine yakın mesafede inşa edilen Fatih Sultan Kuleleri, 2 blok halinde yükseliyor.


108 adet daireden meydana gelen Fatih Sultan Kuleleri'nde bloklar 14 katlı olarak tasarlandı. Fatih Sultan Kuleleri'nde kapalı alan 12 bin 600 metrekare olarak belirlendi. 


Fatih Sultan Kuleleri projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerinden oluşuyor. Fatih Sultan Kuleleri'nde daire teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Pendik Fatih Sultan Kuleleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 165 bin TL ile 300 bin TL arasında değişiyor. Fatih Sultan Kuleleri'nde fitness salonu, güvenlik, çocuk oyun alanları ve sauna gibi sosyal olanaklar alıcıların hizmetine sunuluyor...


Fatih Sultan Kuleleri iletişim bilgileri!

Telefon: 444 61 34

Web: http://cavusogluyemenler.com/


projeye sor



Geri Dön