23 / 04 / 2024

Pendik Gözde Sitesi'nde 170 bin liraya 2+1! Hemen teslim!

Pendik Gözde Sitesi'nde 170 bin liraya 2+1! Hemen teslim!

Firma: M. Yılmaz İnşaat

Proje: Gözde Sitesi

M. Yılmaz İnşaat tarafından Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen ve sadece 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Pendik Gözde Sitesi'nde 2+1 konutlar 170 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor...



Pendik Gözde Sitesi,  M. Yılmaz İnşaat  tarafından Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Toplamda 60 konuttan meydana gelen Pendik  Gözde Sitesi  sadece 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor ve projedeki konutların büyüklükleri 102 metrekare olarak tasarlandı. Proje 2 bloktan oluşuyor. 


Pendik Gözde Sitesi'nde; yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, güvenlik hizmetleri ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Pendik Gözde Sitesi fiyatları!


Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen Pendik Gözde Sitesi'nde fiyatlar 170 bin liradan başlıyor. Projede kalan son 2 bahçe katı dairelerin biri 170 bin liradan, diğeri ise 175 bin liradan satılıyor.


Ödemelerin peşin yapılabildiği gibi anlaşmalı bankalardan konut kredisi kullanarak da ödemeler gerçekleştirilebiliyor.


Kalan son 2 konutun satışının devam ettiği Pendik Gözde Sitesi'nde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. E-5 ve TEM Otoyolu'na 250 metre uzaklıkta konumlandırılan projenin ulaşım açısından bir çok avantajı bulunuyor. 


Pendik Gözde Sitesi iletişim bilgileri;


Pendik Gözde Sitesi Telefon: 0216 378 0 900 

Pendik Gözde Sitesi Web Adresi: www.myilmazinsaat.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön