28 / 03 / 2024

Pendik Meranis Park daire fiyatları!

Pendik Meranis Park daire fiyatları!

Firma: ARTOS Group Meranis İnşaat

Proje: Meranis Park

Pendik Meranis Park daire fiyatları bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Pendik'te 3 blok olarak inşa edilen Meranis Park Evleri projesi Artos İnşaat tarafından hayata geçirildi...




Artos Grup tarafından inşa edilen  Meranis Park  Evleri İstanbul Anadolu yakasında Pendik bölgesinde hayata geçirildi. Pendik Meranis Park daire fiyatları öncesinde Meranis Park Evleri hakkında bilgi verelim.


Pendik Meranis Park Evleri 3 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Pendik Meranis Park satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor. Pendik Meranis Park Evleri 3 blok olarak tasarlandı.


Pendik Meranis Park daire fiyatları!


Pendik Meranis Park daire fiyatları için 0216 627 09 38 telefon numarasından Pendik Meranis Park Evleri ile satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Pendik Meranis Park Evleri'nde çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark, güvenlik, dinlenme alanları bulunuyor.


Pendik Meranis Park Evleri'nde dairelerin alanları 82 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yeşil alanların yer aldığı Pendik Meranis Park Evleri'nde bloklar 4 katlı olarak hayata geçirildi. 


Pendik Meranis Park nerede?

Pendik Meranis Park adres : Yeni Şehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Çağdaş Center İş Merkezi B Blok No: 6/12 Kurtköy / Pendik / İstanbul


Pendik Meranis Park iletişim bilgileri

Telefon: 0216 627 09 38

Web Adresi: www.artosinsaat.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön