24 / 04 / 2024

Pendik Meridyen Evleri'nde hayat başlıyor! 90 bin TL!

Pendik Meridyen Evleri'nde hayat başlıyor! 90 bin TL!

Evko Mühendislik ile İngiliz ortağı Meot Yapı’nın ilk projesi olan Pendik Meridyen Evleri’nde hayat bu ay başlıyor. Pendik Gözdağı’nda inşa edilen Pendik Meridyen Evleri beş blokta 137 daireden oluşuyor



Pendik Gözdağı’nda inşa edilen Pendik Meridyen Evleri beş blokta 137 daireden oluşuyor. Proje 45 metrekareden 195 metrekareye kadar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerden oluşuyor. 56 metrekare 1+1 dairenin fiyatı 90 bin liradan başlarken, 167 metrekare 3+1 dubleks dairenin fiyatı 270 bin liraya kadar çıkıyor.
Star

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Meridyen Evleri'nde hayat başlıyor

Evko Mühendislik-Meot Yapı ortaklığının ilk projesi olan ve bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Pendik Meridyen Evleri teslim edilmeye başlanıyor. Pendik Gözdağı'nda inşa edilen Pendik Meridyen Evleri 5 blokta 137 daireden oluşuyor ve konutların yüzde 90'ı saülmış durumda.

İnşaat sektöründe çizim, taahhüt ve yap-sat alanında faaliyet gösteren Evko Mühendislik ile İngiliz ortağı Meot Yapı'nm ilk projesi olan ve 1 yılda tamamlanan Pendik Meridyen Evleri'nde hayat bu ay başlıyor.

4.200 metrekare alan üzerinde inşa edilen Pendik Meridyen Evleri, 45 metrekareden 195 metrekareye kadar 1+1,2+1,3+1,4+1 ve dubleks dairelerden oluşuyor. Konutların yüzde 90'ını sattıklarını söyleyen Evko-Meot Genel Müdürü Kerem Zengin, "Ev teslimlerine bayramdan sonra başlıyoruz. Tesümatı çok iyi bir dönemde yapıyoruz. Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin Gözdağı'na taşınmasından sonra özellikle sağlık çalışanlarından ciddi bir talep var. Bu kişiler genelde kiralama yolunu seçiyor. Yine bizim bulunduğumuz yere Pendik Belediyesi'nin taşınacağım duyduk. Tüm bunlar projede yer alan evlerin değerini daha yaşam başlamadan yüzde 30 artırırken, kiraların da yükselmesini sağladı" dedi. Projede sınırlı sayıda daire kaldığını belirten Zengin, "Bu bölgede oturmak ya da yatırım yapmak için ev almak isteyenlerin ellerini çabuk tutması lazım. Zira fiyatlar önümüzdeki dönemde yükselmeye devam edecek" diye konuştu.

Pendik Meridyen Evleri'nde 56 metrekare 1+1 dairenin fiyatı 90 bin liradan başlarken, 167 metrekare 3+1 dubleks dairenin fiyatı 270 bin liraya kadar çıkıyor. Pendik'in merkezine 1 kilometre, Pendik Devlet Hastanesi ve ekim ayında hizmete giren Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 750 metre mesafede yer alan Pendik Meridyen Evleri, Sabiha Gökçen Havaalanı ve Via/Port Alışveriş Merkezi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Meridyen Evleri, Pendik, Kartal, Kurtköy ve D-100 karayoluyla İstanbul'un diğer bölgelerine hem özel hem de toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilecek bir noktada yer alıyor.
Hürriyet Emlak

0216 379 20 34

http://www.meridyenevleri.com/
[email protected]
 


Geri Dön