25 / 04 / 2024

Pendik Metrowin Tower iletişim!

Pendik Metrowin Tower iletişim!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Ticari ofis projesi olan Metrowin Towers projesinde yüzde 25 peşinat verilerek projeden ofis sahibi olunabiliyor. Pendik Metrowin Tower iletişim adresi ve telefon numarası haberimizde yer alıyor...



15 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan  Metrowin Tower  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Pendik bölgesinde konumlandırılıyor. Pendik Metrowin Tower iletişim bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Metrowin Tower projesi  Metropolist Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Tek blok halinde yükselen Metrowin Tower Pendik projesi ticari ofislerden meydana geliyor.


Bloğu 18 katlı olarak tasarlanan Metrowin Tower Pendik projesinde ofislerin alanları 65 metrekare ile 130 metreare arasında değişiyor. Pendik Metrowin Tower iletişim bilgilerinden önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Metrowin Tower ödeme planına göre ofis bedelinin yüzde 25 peşin olarak veriliyor, kalan bedel ise banka kredisi kullanılarak ödeniyor. Metrowin Tower satış ofisi ile 0216 680 17 00 no'lu telefondan irtibata geçebilirsiniz.


Metrowin Tower Pendik fiyat listesi kapsamında projede yer alan ofisler minimum 388 bin 770 TL'den başlıyor, maksimum ise 843 bin 700 TL'ye kadar yükseliyor. Metrowin Tower ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


Pendik Metrowin Tower nerede?

Metrowin Tower adres: Yeşilbağlar Mh. E-5 Yolu Üzeri Pendik / İST


Pendik Metrowin Tower iletişim

Telefon: 0 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön