20 / 04 / 2024

Pendik Metrowin Tower ofis fiyatları!

Pendik Metrowin Tower ofis fiyatları!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Pendik Metrowin Tower ofis fiyatları içerisine KDV bedelide dahil olarak metrekaresi 3 bin 600 TL'den satılıyor. Pendik Metrowin Tower projesinin 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...




Metropolist Yapı tarafından İstanbul Pendik'te inşasına başlanan ofis projesi  Metrowin Tower  18 katlı tek blok halinde yükseliyor. 86 adet ofisten meydana gelen Pendik Metrowin Tower'da 2 bin metrekare ticari birimlere ayrılıyor.


12 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Pendik Metrowin Tower projesi 50 milyon liralık yatırımla inşa ediliyor. Pendik Metrowin Tower'da ofisler 65 metrekareden başlayıp, 125 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde tasarlandı.


15 ay sonra bitirilip, teslim edilecek olan Pendik Metrowin Tower projesinde ofis alanı 8 bin metrekare olarak belirlendi. Mescit, vale parking, sekreterya, resepsiyon, kapalı otopark, yeşil alanların yer aldığı Pendik Metrowin Tower'da ödeme yüzde 25 peşinattan sonra, banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.



Pendik Metrowin Tower ofis fiyatları!


Pendik Metrowin Tower ofis fiyatları!


Pendik Metrowin Tower ofis fiyatları!


Pendik Metrowin Tower ofis fiyatları içerisinde KDV bedelide dahil oluyor. KDV tutarı ile birlikte metrekaresi 3 bin 600 TL'den başlayarak satılan Metrowin Tower Pendik'te ulaşım noktalarına yakın konumda yükseliyor.



Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön