25 / 04 / 2024

Pera Gayrimenkul ve Global Yatırım ortaklığı taşeron arıyor

Pera Gayrimenkul ve Global Yatırım ortaklığı taşeron arıyor

Pera Gayrimenkul-Global Yatırım Ortaklığı Şubat ayında Van Belediyesi'nden şehir merkezinde aldığı 16 bin 611 metrekare alan üzerine AVM yapacak



İnşaata başlayacak olan Pera gayrimenkul şimdi kendine çözüm ortağı arıyor. Pera gayrimenkul ve Global Yatırım Ortaklığı; inşaat, elektrik, mekanik, altyapı ve çevre düzenleme işlerini götürü usulle yaptıracağı taşeronlara avm inşaatı yaptıracak.

PERA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ve Global Yatırım Holding A.Ş. Van Belediyesi'nin ihale ettiği 16 bin 611 metrekare büyüklüğündeki araziyi almıştı. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki alışveriş merkezi ve otel yapımına uygun arsaya 3,5 emsal ile 58 bin metrekare inşaat yapılacak. Yükseklik sınırının olmadığı avm inşaatı 2011 yılının ikinci yarısında bitirilerek faaliyete geçirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

Basında yer alan diğer haberler;

Pera, Van'daki AVM için çözüm ortağı seçecek
Pera Gayrimenkul, Van'da 16 bin 611 metrekarelik arsa üzerinde yapacağı AVM için çözüm ortağı aradığını duyurdu. Firmadan yapılan açıklamada taşeron firmanın üstleneceği işler  inşaat, elektrik, mekanik, altyapı ve çevre düzenleme işleri olarak tarif edilirken, Perpa, Van'da Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alacak AVM'nin 2011'in ikinci yarısında bitirileceği belirtildi.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön