29 / 03 / 2024

Pera GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Pera GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı değerleme firmasının seçimi hakkında açıklama yaptı.

Pera GYO'nun portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık hakkında 2019 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin, ayrıca şirket portföyüne 2019 yılı içinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek diğer varlıklar hakkında değerleme hizmeti almak üzere Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.

Pera GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda;

Şirketimiz portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık hakkında 2019 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin, ayrıca Şirketimiz portföyüne 2019 yılı içinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek diğer varlıklar hakkında değerleme hizmeti almak üzere Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.

Saygılarımızla

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Geri Dön