26 / 04 / 2024

Pera GYO Sümerpark Konutları'nın 3. bloğu için Ontan İnşaat ile anlaştı!

Pera GYO Sümerpark Konutları'nın 3. bloğu için Ontan İnşaat ile anlaştı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sümerpark Konutları'nın 3. bloğunun inşaatı için Ontan İnşaat ile anlaşma sağlandı...



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin maliki olduğu Denizli Sümerpark Karma Projesinin ikinci fazını oluşturan ve toplam 608 konuttan oluşması planlanan Sümerpark Evleri konut projesinin 154 konuttan oluşan ilk iki blok inşaatının tamamlanmasının ardından bu defa 77 konuttan oluşması planlanan üçüncü bloğunun yapımı için en uygun fiyat teklifini veren firma ile yürütülen sözleşme müzakereleri tarafların karşılıklı mutabakatıyla sonuçlanmış olup talipli firma Ontan Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile 16.07.2013 tarihinde saat 19.30 sularında inşaat sözleşmesi imzalanmıştır. 


Sümerpark Evleri'nin inşaatına ilişkin inşaat ruhsatı 22.12.2011 tarihinde alınmış olup bu sayede inşaat ruhsatı için beklenmesine gerek olmaksızın en kısa sürede inşaat yeri teslimi yapılacak ve inşaat başlayacaktır.



Geri Dön