18 / 04 / 2024

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yüklenici sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde  Ada N 1435 ve Parsel N 39' da kayıtlı taşınmazda yapılacak mesken ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için yapılan ihale sonucu alınan tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda, söz konusu yapı ve inşaat işleri için Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.' nin yüklenici firma olarak seçilmesine Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.' nin yüklenici firma olarak seçilmesine ve şirket ile Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. arasında akdedilecek Altyapı, Kaba ve İnce İnşaat Yapı İşleri İle Cephe Kaplama Yapı İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşullarının onaylanmasına ve sözleşme imzalanmasına verildi.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:

Yönetim Kurulu'muzca

  
Şirketimizin maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada N 1435 ve Parsel N 39' da kayıtlı taşınmazda yapılacak mesken, ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için yapılan ihale sonucu alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, bahsi geçen yapı ve inşaat işleri için Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.' nin yüklenici firma olarak seçilmesine ve Şirketimiz ile Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. arasında akdedilecek Altyapı, Kaba ve İnce İnşaat Yapı İşleri İle Cephe Kaplama Yapı İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşullarının onaylanmasına ve sözleşme imzalanmasına

  
karar verilmiştir.

  
Saygılarımızla,

  
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 

Akfen GYO'nun 2022 yılının ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde ettiği belli oldu!

Deniz GYO 2022 yılının ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

İŞ GYO 2022 yılının ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Geri Dön