24 / 04 / 2024

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yüklenici sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada N 378 ve Parsel N 25' de kayıtlı taşınmazda yapılacak çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz ile ilgili olarak yapılacak ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.'nin yüklenici firma olarak seçilmesine ve şirket ile Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. arasında akdedilecek Bina İnce İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşullarının Yönetim Kurulu tarafından onaylanmasına karar verildi. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada N 378 ve Parsel N 25' de kayıtlı taşınmazda yapılacak Çok Katlı Mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz ile ilgili olarak yapılacak ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.' nin yüklenici firma olarak seçilmesine ve Şirketimiz ile Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. arasında akdedilecek Bina İnce İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşullarının Yönetim Kurulumuzca onaylanmasına

karar verilmiştir.

Saygılarımızla,
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 


Geri Dön