26 / 04 / 2024

Akiş GYO Kadıköy'deki projesi için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO Kadıköy'deki projesi için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO, İstanbul Kadıköy'de yer alan gayrimenkulle ilgili Conart İnşaat ile İnce Yapı İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi imzaladı.



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Kadıköy İlçesinde kain, 315 Ada 3 Parsel'de kayıtlı taşınmaz ile ilgili İnce Yapı İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi imzalanması hakkında açıklama yaptı.


Akiş GYO'nun maliki bulunduğu Kadıköy'de yer alan T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada No: 315, Parsel No: 3'de  kayıtlı taşınmazda yapılacak binaların ince yapı inşaat işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz ile ilgili olarak yapılacak işler için Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin müteahhit firma olarak seçilmesine karar verilid. Akiş GYO ile Conart İnşaat arasında akdedilecek İnce Yapı İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşulları onaylandı. 


Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzca, 

Şirketimizin maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada No : 315, Parsel No : 3'de  kayıtlı taşınmazda yapılacak binaların ince yapı inşaat işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz ile ilgili olarak yapılacak işler için Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin müteahhit firma olarak seçilmesine ve Şirketimiz ile Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi arasında akdedilecek İnce Yapı İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşullarının onaylanmasına,

Karar verilmiştir.


Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Geri Dön