24 / 04 / 2024

Akiş Kadıköy'deki projesi için Promech Mekanik Elektrik ile anlaştı!

Akiş Kadıköy'deki projesi için Promech Mekanik Elektrik ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mekanik ve elektrik tesisat işleri yüklenici sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.



Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada N 378 ve Parsel N 25 ‘de kayıtlı taşınmazda yapılacak Çok Katlı Mağaza niteliğindeki binanın mekanik ve elektrik tesisat işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz ile ilgili olarak yapılacak işler için Promech Mekanik Elektrik İnşaat'ın yüklenici firma olarak seçilmesine ve şirketin ile Promech Mekanik Elektrik İnşaat arasında akdedilecek çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik ve elektrik tesisat şşleri yüklenici sözleşmesinin koşulları oanyalandı. 


Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzca,
Şirketimizin maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde  Ada N 378 ve Parsel N 25 ‘de kayıtlı taşınmazda yapılacak Çok Katlı Mağaza niteliğindeki binanın mekanik ve elektrik tesisat işleri  için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz  ile ilgili olarak yapılacak  işler için Promech Mekanik Elektrik İnşaat Tahh.Ltd. Şti  'nin yüklenici firma olarak seçilmesine ve Şirketimiz ile Promech Mekanik Elektrik İnşaat Tahh.Ltd. Şti arasında akdedilecek  Çok Katlı Mağaza Niteliğindeki Binanın Mekanik Ve Elektrik Tesisat İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşullarının yönetim kurulumuzca onaylanmasına

Karar verilmiştir.

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Geri Dön