20 / 04 / 2024

Akiş GYO mağaza inşaatı

Akiş GYO mağaza inşaatı

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Akiş GYO kapanan AVM mağazalarından kira almayacak!

Akiş GYO, alışveriş merkezlerinin 2020 yılı Mart ayı kirasının faaliyetin devam ettiği 19 Mart tarihine kadar tahsil edilmesine karar verildi...

Akiş GYO kira gelirlerini cadde mağazalarıyla artıracak!

2019 yılında Akasya’da yüzde 95, Akbatı’da ise yüzde 98’lik doluluk oranıyla kira gelirini artıran Akiş GYO'nun 2020’de önceliği devam eden projelerin tamamlanması olacak...

Akiş GYO, Aktek Bilgi İletişim ile sözleşme imzaladı!

Akiş GYO müşteri ilişkileri yönetimi için kullanılacak Microsoft Dynamics 365 CRM programının lisans satın alımlarıyla ilgili Aktek Bilgi İletişim anlaşma yaptı.

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

Akiş GYO Bostancı'daki mağazasının değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bostancı çok katlı mağaza projesine ilişkin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağaza yaptıracak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy'de yer alan arsasında yapılan çok katlı mağaza niteliğindeki binanın kaba, ince, altyapı inşaat işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde Can Yapı ile anlaştı.

Akiş GYO'nun davası 29 Eylül'de görülecek!

Akiş GYO, tayin edilmiş olan bilirkişilerce hazırlanan bilirkişi raporuna karşı beyan ve itirazlarını dosyaya sundu. Davanın yeni duruşma tarihi 29 Eylül 2016 saat 15:30 olarak belirlendi.

Akiş GYO Kadıköy çok katlı mağaza projesinin müteahhit firmasını seçti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kadıköy'de yaptıracağı çok katlı mağaza niteliğindeki binasının müteahhitliğini Can Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yapacak.

Akiş GYO Kadıköy'de çok katlı mağaza yaptırıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy'de çok katlı mağaza niteliğinde bina yaptıracak. İnşa edilecek binanın mekanik ve elektrik tesisat işlerini ekanik ve elektrik tesisat işlerini Promech Mekanik Elektrik İnşaat yapacak.

Akiş GYO Bostancı'daki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bostancı Çok Katlı Mağaza Projesi 3206 ada 14 parsele ilişkin değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun değerleme raporu.

Akiş GYO mağaza inşaatı Haberi

Akiş GYO mağaza inşaatı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yüklenici sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada N 378 ve Parsel N 25' de kayıtlı taşınmazda yapılacak çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz ile ilgili olarak yapılacak ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.'nin yüklenici firma olarak seçilmesine ve şirket ile Conart İnşaat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. arasında akdedilecek Bina İnce İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşullarının Yönetim Kurulu tarafından onaylanmasına karar verildi. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu...