25 / 04 / 2024

Perpa, 40 katlı 4 kule için ihaleye çıkıyor

Perpa, 40 katlı 4 kule için ihaleye çıkıyor

Perpa Ticaret Merkezi, iş  merkezinin hemen önündeki E-5 kıyısındaki 4 kulenin yapılabileceği arsayı ihale edecek



Perpa Ticaret Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre 4 kulenin yer alacağı proje Sişli'deki Perpa Ticaret Merkezi ile E-5 arasındaki arsa. Arsaya 320 bin 990 metrekare inşaat yapma imkanı mevcut. Kolları sıvayan Perpa Ticaret Merkezi yönetimi arsanın ihalesi için harekete geçti. Yapılacak olan 40 katlı dört kulede AVM, otel, kongre turizmi ve rezidans gibi farklı imkanları tek kompleks içinde bir araya getirme imkanı olacak. Bilindiği gibi Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan yaptığı açıklamada merkezi lokasyonlarda inşaat yapma kararı aldıklarını ve bu arsanın ihalesine girmek istediklerini açıklamıştı. 

Perpa Ticaret Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre Perpa Towers, E5 ve TEM'in kesişme noktasında yer alıyor. Her iki köprüye, hava alanına ve şehrin merkezi noktalarına ulaşım son derece kolay olacak. Toplam inşaat alanı 320 bin 990 metrekare olacak.

İsteklilerin son tekliflerini 15 Mart 2010 saat 15:00'e kadar verilebileceği ihalede, şartnameler Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği Kat:13 No:2508 Okmeydanı-İstanbul adresinden 5 bin TL'ye alınabilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

*********

Perpa Ticaret Merkezi, iş merkezinin  önünde yer alan E-5'in hemen yanındaki 25 bin metrekarelik arsaya kat karşılığı  4 kule yaptıracağını açıkladı

Merkez,  arsa için ihaleye çıkma hazırlıklarını tamamladı. Perpa Yönetimi'nden yapılan açıklamaya göre, 40'ar kattan oluşacak 4 kulenin yer alacağı proje,  Şişli'deki Perpa Ticaret Merkezi ile E-5 arasındaki arsada yapılacak. Açıklamada yer alan bilgilere göre, arsaya 320 bin 990 metrekare inşaat yapma imkanı mevcut. 40'ar katlı 4 kuleden oluşacak projede AVM, otel, kongre turizmi ve rezidans gibi farklı imkânları tek kompleks içinde bir araya getirme imkânı olacak.

Tekliflerin 15 Mart'a kadar verilebileceği ihalede, şartnameler için belirlenen bedel ise 5 bin TL
Bilindiği gibi Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan da geçtiğimiz dönemlerde yaptığı açıklamada merkezi lokasyonlarda inşaat yapma kararlılıklarının altını çizerek, Perpa Ticaret?Merkezi'nin arsası için ihaleye   girmek istediklerini açıklamıştı.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön