19 / 04 / 2024

Pharrell Williams Miami'deki evini 10,9 milyon dolara satıyor!

Pharrell Williams Miami'deki evini 10,9 milyon dolara satıyor!

ABD'li ünlü rapçi ve yapımcı Pharrell Williams, Miami'de okyanus üzerindeki devasa malikanesini 'dev indirimle' satıyor. Williams, 16.8 milyon dolar fiyat koyduğu evini bir anda 10.9 milyon dolara indirdi...



40 yaşındaki Amerikalı prodüktör ve rapçi Pharrell Williams'tan Miami'de görülmemiş indirim! Ünlü rapçi Miami'de okyanus üzerindeki devasa malikanesinde fiyatı bir anda neredeyese yarıya çekti. Malikane için başlangıçta 16.8 milyon dolar fiyat biçilirken, ardından 10.9 milyon dolara indirildi. 


ARALIKTAN BERİ SATILIK


Okyanus üzerinde yükselen üç katlı ev toplam 9 bin metrekare büyüklüğünde. Aralık ayından bu yana satışı beklenen evde süreç uzadığı için fiyat indirimine gidildiği belirtiliyor. 


360 DERECE OKYANUS MANZARASI!


Evde beş yatak odası, her odada banyo ve Miami manzarasına 360 derece hakim dev bir salonlar bulunuyor. Okyanusa nazır havuz ve büyük teraslar da malikanenin en çok ilgi gören bölümleri arasında yer alıyor.


EVİN PENCERELERİ ÖZEL


Okyanusa en hakim manzaralardan birinde yer alan evin cam pencereleri de dışarıdan görülmeyi engelleyecek türden yapılmış. 12 kişilik geniş yemek odası da tamamen manzaraya açılıyor. 


SİNEMA SALONU VAR


Evin ilginç ayrıntıları içinde büyük bir ekranla donatılmış bir sinema salonu dikkat çekiyor. Bilardo masası, tuhaf mobilyalarla süslenmiş bir dinlenme odası da evin özel alanlarından. Evin satış süreci ABD'li emlak devi Coldwell Banker tarafından yürütülüyor.


Akşam Gazetesi



Geri Dön