18 / 05 / 2024

Philips FC9323 Power Pro Compact ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Philips FC9323 Power Pro Compact ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Philips Power Pro Compact torbasız elektrikli süpürge, toz temizliği için geliştirilen başlığı ve power cyclone 4 teknolojisi sayesinde kusursuz temizleme performansı sunar. Peki, Philips Power Pro Compact en uygun nereden alınır, fiyatı kaç TL? 



Philips Power Pro Compact, mükemmel toz temizliği için geliştirilen tri active başlığı ve power cyclone 4 teknolojisi sayesinde kusursuz temizleme performansı sunar. Üstelik haznesi toz bulutlarına maruz kalmadan kolayca boşaltılır. Ekstra uzun ergonomik tutma yeri sayesinde ulaşılmadık köşe bırakmaz. 

Philips FC9323 Power Pro Compact ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

TOZ TEMİZLİĞİ İÇİN TRİ ACTİVE BAŞLIK
TriActive+ başlık tek seferde 3 temizlik hareketi uygular: Derindeki tozları toplamak için özel olarak tasarlamış tabanıyla halıyı nazikçe açar. Öndeki geniş ağzı büyük parçaları toplar. İki yan fırçasıyla mobilya ve duvarlara çok yakın olan tozu ve kiri alır.

AİR SEAL ÖZELLİKLİ EPA10 FİLTRE
EPA10 filtre ve air seal, tozsuz bir yaşam alanı ve temiz, sağlıklı bir hava sağlamak için hava dışarı püskürtülmeden en ince tozları bile yakalar.

KOLAY BOŞALTILAN TOZ HAZNESİ TASARIMI
Toz haznesinin özel tasarımı sayesinde, toplanan tozlar etrafa saçılmadan atılır. Toz, benzersiz bir şekle ve pürüzsüz bir yüzeye sahip olan haznenin tek bir tarafında toplanır ve çöp kovasına kolayca boşaltılır.

HAVAYLA TOZU TEK SEFERDE AYIRIR
Power cyclone 4 teknolojisi, kiri havadan tek seferde ayırır. Böylece hava akışını ve performansı en üst düzeye taşır. Başarılı temizleme aşamalarıyla fark yaratan temizlik sonuçları ortaya çıkarır: Düz ve pürüzsüz hava girişi sayesinde power cyclone havayı içine çok hızlı çeker. Eğimli hava geçişi havadaki tozun ayrılması için havayı siklonik hazne içinde yukarı doğru ivmelendirir.

HER KÖŞEYE KOLAYCA ULAŞIR
Philips PowerPro Compact'ın ekstra uzun ergonomik tutma bölgesi, kullanım kolaylığı sunar. Tutma yerinin ekstra uzun tasarımı her yere erişilmesine imkan tanıyarak, ulaşılması zor bölgelerin rahatça temizlenmesini sağlar.

Peki, Philips FC9323/07 Power Pro Compact kaç watt? Philips Power Pro Compact kaç TL?

 


Geri Dön