25 / 04 / 2024

Philips'in 'Yeşil Ev' projesi İstanbul'a geliyor

Philips'in 'Yeşil Ev' projesi İstanbul'a geliyor

Philips, enerji verimliliği bilincini yaygınlaştırmak amacıyla 'Yeşil Ev' projesini bu kez de İstanbul Ortaköy'de tanıtacak



Tüm dünyada enerji verimliliği konusunda çözümler geliştiren Philips'in Hedef Küresel Aydınlanma hareketi kapsamında bu sene 16 ili gezen `Yeşil Ev'i şimdi de İstanbul'a geliyor. Beşiktaş Belediyesi'nin desteği ile Ortaköy Meydanı'na kurulacak olan Yeşil Ev, 23-27 Eylül tarihleri arasında İstanbullular ile buluşacak. Philips, enerji verimliği bilincini yaygınlaştırmak amacıyla `Yeşil Ev' projesini bu kez de İstanbul'da tanıtacak.

Beşiktaş Belediyesi destekli
Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü (EİE)'nün katkıları ve İstanbul'da Beşiktaş Belediyesi'nin desteği ile kurulan Yeşil Ev'i ziyaret edenler hem Philips yeşil ürünlerini yakından tanıyacak hem de bu ürünler sayesinde nasıl tasarruf edecekleri hakkında bilgi alacaklar. Philips Yeşil Ev'i ziyaret edenler ayrıca Philips'ten çok özel hediyeler de kazanacak.
Ortaköy Meydanı'nda kurulacak olan Yeşil Ev'e gelen her yüzüncü kişi Tasarruflu Ev Aydınlatma Seti'ne sahip olacak.  Herkesi Yeşil Elçi olmaya davet eden Philips Yeşil Ev ile ilgili tüm aşamalar www.kureselaydinlanma.com web sitesinden takip edilebilecek. Ortaköy Meydanı'nda 10:00 24:00 saatleri arasında gezilebilecek olan Philips Yeşil Ev'in bir sonraki durağı ise 2-4 Ekim tarihlerinde Caddebostan Sahil Yolu olacak.

Yeşil Ürünler ne kadar tasarruf sağlıyor?
Yeşil Ev'e gelecek olanlar bir yandan evin içerisinde yer alan yeşil ürünlerin ne kadar tasarruf sağladıkları hakkında bilgi alırken bir yandan da kendi evlerinde de nasıl tasarruf yapabileceklerini öğrenecekler.
Radikal


Geri Dön